Kontor, Östra Hamngatan 52, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 13 533 - 23 800 kr/mån
Vasakronan AB Shopping (20 m) Restaurang (21 m) Friskvård (27 m) Kemtvätt (267 m) Bank (45 m) Uttagsautomat (148 m)

Välkommen till denna moderna och öppna lokal med en planlösning som passar många olika typer av verksamheter. Lokalen är nyrenoverad sedan ca 3 år tillbaka och är i mycket bra skick.  Välkomna att bok ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 112 m²
Adress Östra Hamngatan 52
Område Centrum
Renoveringsår 1939/1996
Objektsnr 41869371
Lokalguidens estimerade områdeshyra
13 533 - 23 800 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till denna moderna och öppna lokal med en planlösning som passar många olika typer av verksamheter. Lokalen är nyrenoverad sedan ca 3 år tillbaka och är i mycket bra skick.  Välkomna att boka en tid för visning!

Omgivning

Centralt belägen fastighet med butiker, hotell, banker, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Direkt invid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och ett stenkast bort finns till exempel Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ.Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus f

Service

Butiker, restauranger och närservice finns på många platser i nära anslutning till denna fastighet. Närmaste köpcentrum är Arkaden, Kompassen och Nordstan som ligger på några minuters promenadavstånd där du finner all tänkbar service. Men i området runt fastigheten finns också Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn som har mycket att erbjuda.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Östra Hamngatan 52, Centrum

På andra våningen i Centrumhuset kan vi erbjuda ett mindre k...

Visad

Ö Hamngatan 52, Centrum

Vill ni ha kontor mitt i stadens hjärta med utsikt över Kung...

Visad

Östra Hamngatan 52, Centrum

En underbar lokal med stadens puls utanför fönstret. Det fin...

Visad

Kungsgatan 56, Centrum

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala...

Visad