Kontor, Östra Hamngatan 26, Nordstan, Göteborg

  • 1 081 m²
  • 180 167 - 297 275 kr/mån

Nu erbjuds möjligheten att hyra en modern och representativ kontorslokal om 1081 kvm. Entré direkt från Östra Hamngatan och tillgång till härlig takterrass. Fastighetens fasader och kontorsentréer ärnyrenoverade med hög klass. Konstruktionen i fastigheten skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap....


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 081 m²
Adress Östra Hamngatan 26
Område Nordstan
Byggår 1973
Våning 3
Objektsnummer 41920347
Områdeshyra 180 167 - 297 275 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att hyra en modern och representativ kontorslokal om 1081 kvm. Entré direkt från Östra Hamngatan och tillgång till härlig takterrass. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Konstruktionen i fastigheten skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap.

Omgivning

Fastigheten vänder sig dels mot Östra Hamngatan med närhet till Gustav Adolfs torg, och dels mot Nordstan med kontorsentréer från Götgatan och Köpmansgatan. I direkt anslutning ligger Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum med cirka 30 miljoner människor passerar årligen. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Övrigt

Byggnaden ritades av arkitekt Sven Brolid och uppfördes för Länssparbanken under åren 1971 till 1973, det vill säga under samma period som övriga Nordstan. Under uppförandet kallades byggnaden objekt 4 i projektet, och därför kallas fastigheten numera i dagligt tal ”Fyran”. Under de senaste åren har omfattande renoveringar genomförts vilket innebär att fastigheten har nya fasader och nya moderna kontorsentréer. I fastigheten finns drygt 11 000 kvadratmeter kontorslokaler och lika mycket butikslokaler. Bland kontorshyresgästerna i huset kan nämnas Grant Thornton och Andra AP-fonden.


Bilder på lokalen