Kontor, Östra Ågatan 85, Uppsala city, Uppsala

  • 300–900 m²
  • Enligt överenskommelse

Vackra lokaler med drygt 4 meter i takhöjd.


Lokaltyp Kontor
Total yta 300–900 m²
Adress Östra Ågatan 85
Område Uppsala city
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41954679
Bifogade filer

Beskrivning

Spatiösa lokaler med drygt 4 meter i takhöjd. Välvda tak och hålen från plats där jästkaren stått får gärna ta plats och vara en del av inredningen. Rummen är väl tilltagna och passar för det stora företaget som vill arbeta aktivitetsbaserat eller i en öppen planlösning. Samtalsrum och mindre mötes rum skapas i lokalen och större konferensrum delar man med grannarna i Spegelkvarnen.

I Spegelkvarnen, alldeles intill, finns kvarterets hjärta där du möts av full aktivitet. Här får du hjälp av receptionisten, använder något av konferensrummen eller fastnar i ett spontant möte. Här bjuds du också från tid till annan på ny kunskap och inspiration genom föredrag och kulturella inslag. Det här är en plats där nya idéer väcks och framtida affärer uppstår.

Omgivning

Kvarteret Ångqvarn sätts åter på kartan och blir en plats för pulserande stadsliv med kultur, restaurang och caféer. I direkt anslutning flyter Fyrisån med sitt fina promenadstråk, löpspår och utegym. Mitt emot Kvarteret Ångqvarn är Stadsträdgården med Parksnäckan och Uppsalas hemmaarena för Sirius fotboll och bandy.

Kommunikationer

Kontoret ligger i Uppsala Citys södra del. 10 min till centralstationen med täta buss- och tågförbindelser. Utanför dörren går Fyrisån med fina cykel och promenadstråk. I kvarteret parkerar du enkelt din cykel och i intilliggande kvarter kommer bilpool att finnas.

Planlösning

Öppen planlösning med kontor- och konferensrum.

Parkering

Möjlighet att hyra parkeringsplats i intilliggande fastighet.

Service

Restaurang med tillhörande uteservering i Tegelsilon, sammankopplad med Spegelkvarnen. I entréplan finns reception med full service för våra hyresgäster. I kvarteren intill planeras för mer service och butiker.


Karta


Bilder på lokalen