Kontor, Älvbrinken 4A, CENTRUM, Karlstad

  • 66 m²
  • 3 988 - 5 225 kr/mån

Mycket trevlig lokal med ett centralt läge! Gångavstånd till busstationen och Drottninggatan.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 66 m²
Adress Älvbrinken 4A
Område CENTRUM
Byggår 1935
Renoveringsår 1984
Objektsnummer 41904078
Områdeshyra 3 988 - 5 225 kr/mån
725 - 950 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Mycket trevlig lokal med ett centralt läge! Utrymmet lämpar sig väl för koncept besläktat med vård, kontor och konst, men givetvis är det bara fantasin som begränsar. Med fönster i västerläge skapas ljusa och trevliga ytor som inbjuder till aktivitet. Lokalen har en mindre toalett, diskbänk samt ett lager med egen ingång från fastighetens innergård. Mycket bra läge mitt i city med närhet till all tänkbar service, fina parker samt älvpromenaden. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för visning eller vid frågor!

Omgivning

Centrumläge. Fastigheten Laxen 2 ligger intill älven och är en vacker äldre byggnad. Via lokalens bakdörr nås innergården, där stor variation av grönska återfinns.

Kommunikationer

Lokalen ligger ca 150 m från Karlstads busstation.

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning med ytor som är fördelade på lokal och lager. Ett eventuellt väntrum ligger vid huvudingången och en bakdörr till fastighetens innergård nås via lagret. Entrén ligger med en halv trappa ned från gatuplan.

Service

Gångavstånd till all tänkbar service i centrala Karlstad såsom butiker, restauranger, hotell, parkeringshus och andra serviceinrättningar.


Bilder på lokalen