Lagerlokal, Övre Olskroksgatan 22, Bagaregården, Göteborg

  • 60 m²
  • 2 250 - 3 750 kr/mån

Lokal om 60 kvm med egen separat entré finns att hyra i vårt bostadshus på Övre Olskroksgatan. Lokalens användning lämpar sig väl för mindre verksamheter så som föreningar, fåmansbolag, alternativt verksamheter som är i behov av mindre lagerutrymmen. Lokalen innehar gemensamhetsutrymmen, pentry, samt toalett i anslutning till lokalen. Observera att lokalen ej är tillgänglighetsanpassad....


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 60 m²
Adress Övre Olskroksgatan 22
Område Bagaregården
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41945274
Områdeshyra 2 250 - 3 750 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Beskrivning

Lokal om 60 kvm med egen separat entré finns att hyra i vårt bostadshus på Övre Olskroksgatan.

Lokalens användning lämpar sig väl för mindre verksamheter så som föreningar, fåmansbolag, alternativt verksamheter som är i behov av mindre lagerutrymmen.

Lokalen innehar gemensamhetsutrymmen, pentry, samt toalett i anslutning till lokalen.

Observera att lokalen ej är tillgänglighetsanpassad.

Omgivning

Lunden och Olskroken ligger i Öster, här finns både äldre lägenheter från 1940- och 1950-talet samt ett antal nyare bostäder. Högst uppe på höjden åt väster, i det som kallas Gamla Lunden, är utsikten över Göteborg magnifik. Här bor man centralt, men ändå med staden på behagligt avstånd vid foten av berget.
Våra lokaler i Lunden och Olskroken
I Olskroken erbjuder vi ett antal mindre butikslokaler i våra bostadshus utmed Norra Gubberogatan och mot Olskrokstorget.
Kvarteren är livliga med många boende och en ständig ström av människor som kommer för att handla och nyttja den service som bjuds.
Service och butiker
Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget, här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och caféer.
Kommunikationer
Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.


Karta
Visa på kartan: