Kontorshotell, Östra Varvsgatan 2, Hamnen, Malmö

  • 7–91 m²

Välkommen till FirstOffice Västra Hamnen! Ett nyöppnat kontorshotell beläget i det populära området Västra Hamnen i Malmö. Vi erbjuder en plats att arbeta, nätverka, samverka och inspireras på.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 7–91 m²
Adress Östra Varvsgatan 2
Område Hamnen
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41941496

Beskrivning

Välkommen till nyöppnade FirstOffice Västra Hamnen!

FirstOffice Stapelbädden är ett nytt kontorshotell beläget i det populära området Västra Hamnen i Malmö. Vi erbjuder en plats att arbeta, nätverka, samverka och inspireras på.

FirstOffice Stapelbädden erbjuder modernt inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 7-30 kvm, lämpliga för 1-6 personer. Samt tre BigOffice i storlekarna 80-91 kvm med privat tillhörande konferensrum, lämpliga för 8-12 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum, coworking eller BigOffice
- Mötes-och konferensrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Städning
- Skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

Kontorshotellet ligger i Västra Hamnen och intill Stapelbäddsparken. För 20 år sedan var Västra Hamnen ett industriområde, men idag har det blivit ett av Malmös mest attraktiva stadsdelar med fina badplatser, restauranger, parker och universitet. Busshållplats når du direkt utanför porten som tar dig till Malmö Centralstation på bara 7 minuter.

Parkering

Nej

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen