Butikslokal, Östra Storgatan 17, Säffle, Säffle

Newsec Bilservice (1015 m) Kommunikation (57 m) Restaurang (12 m) Friskvård (105 m) Shopping (46 m) Uttagsautomat (15 m) Bank (299 m)

Trevlig butikslokal på 528 kvm finns hyresledig i centrala Säffle. Optimalt handelsläge precis intill en ICA-butik och med goda parkeringsmöjligheter. Utmärkt för verksamheter som önskar entré i gatuplan och med gott skyltläge. Här omges ni av Säffles affärsutbud; butiksstråk, service och restauranger alldeles runt knuten. God tillgänglighet med nära till busshållplats....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 528 m²
Adress Östra Storgatan 17
Område Säffle
Objektsnr 41864850
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevlig butikslokal på 528 kvm finns hyresledig i centrala Säffle. Optimalt handelsläge precis intill en ICA-butik och med goda parkeringsmöjligheter. Utmärkt för verksamheter som önskar entré i gatuplan och med gott skyltläge. Här omges ni av Säffles affärsutbud; butiksstråk, service och restauranger alldeles runt knuten. God tillgänglighet med nära till busshållplats.

Omgivning

Butikslokalen ligger i ett optimalt handelsläge precis intill en ICA-butik. Här omges ni av Säffles affärsutbud, med butiksstråk, service och restauranger alldeles runt knuten.

Kommunikationer

Det centrala läget erbjuder god tillgänglighet och det är nära till busshållplats. Parkeringsplatser finns intill och delas med ICA.

Parkering

Parkeringsplatser finns att tillgå. Delas med ICA.

Artiklar om Newsec

åmålsv 1, Övriga områden

p.g.a flytt till centrumlokaler av min verksamhet har jag be...

Visad

sundsgatan 17, Centrala Säffle

uthyres-lokaler anpassade för ditt företag.

Visad

sundsgatan 17, Centrala Säffle

uthyres-lokaler anpassade för ditt företag.

Visad

sundsgatan 17, Centrala Säffle

uthyres- kontor, affär, lager, mm. Anpassas efter ert behov,...

Visad