Kontor, Östra Järnvägsgatan 27, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 40 296 - 103 921 kr/mån
AMF Fastigheter Restaurang (163 m) Shopping (221 m) Friskvård (211 m) Kommunikation (331 m) Grönområde (574 m) Bank (212 m)

De höga fönstren ger stort ljusinsläpp och karaktär till lokalen.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 509 m²
Adress Östra Järnvägsgatan 27
Område City
Våning 9
Objektsnr 41853058
Lokalguidens estimerade områdeshyra
40 296 - 103 921 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen är idag modernt utformad för både öppen och rumsindelad planlösning. Dessutom finns flera större konferens- och mötesrum. Bra arkivutrymme och ett fint pentry.
Fastigheten har ett av Stockholms mest centrala lägen granne med Centralstationen, men har tack vare god isolering ändå ett tyst och lugnt klimat. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Omgivning

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Service

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Övrigt

AMF Fastigheter ser livet mellan husen. Vi är fastighetsbolaget som utvecklar stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Kungbron 2, Östra Järnvägsgatan 21, City

De stora fönstren från golv till tak mot Östra Järnvägsgatan...

Visad

Östra Järnvägsgatan 27, City

Stora fönster från golv till tak mot Östra Järnvägsgatan och...

Visad

Kungsbron 18, City

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm nä...

Visad

Vasagatan 15-17, Norrmalm

Ljus lokal med bästa läge i City.Lokalen genomgår en ytskikt...

Visad