Kontor, Östra Hamngatan 26, Nordstan, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 417 000 - 695 000 kr/mån
Hufvudstaden AB Friskvård (0 m) Shopping (21 m) Restaurang (24 m) Uttagsautomat (111 m) Bank (287 m) Kommunikation (420 m) Parkering (452 m)

Här finns ett unikt erbjudande att hyra ett helt våningsplan mitt i centrala Göteborg. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Fastighetens konstruktion skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap. Lokalen ansluter till fastighetens samtliga kontorsentréer vilket möjliggör separata besöks- och personalentréer. Adresserna är Östra Hamngatan 26, Köpmansgata...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 780 m²
Adress Östra Hamngatan 26
Område Nordstan
Våning 2
Objektsnr 41897193
Lokalguidens estimerade områdeshyra
417 000 - 695 000 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här finns ett unikt erbjudande att hyra ett helt våningsplan mitt i centrala Göteborg. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Fastighetens konstruktion skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap. Lokalen ansluter till fastighetens samtliga kontorsentréer vilket möjliggör separata besöks- och personalentréer. Adresserna är Östra Hamngatan 26, Köpmansgatan 32 och Götgatan 11.

Omgivning

Fastigheten vänder sig dels mot Östra Hamngatan med närhet till Gustav Adolfs torg, och dels mot Nordstan med kontorsentréer från Götgatan och Köpmansgatan. I direkt anslutning ligger Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum med cirka 30 miljoner människor passerar årligen. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Parkering

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 700 parkeringsplatser med möjlighet till korttids- och kontraktsparkering. I P-huset finns det parkeringsplatser avsedda för laddning av elbila

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Övrigt

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag samt ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.

Östra Hamngatan 30-34, Centrum

Alldeles intill Gustav Adolfs torg, Brunnsparken och Nordsta...

Visad

Norra Hamngatan 18, Centrum

Denna lokal är rumsindelad och ligger mitt i bästa läget vid...

Visad

Östra Hamngatan 30-34, Centrum

Vill ni sitta rumsindelat precis vid Gustav Adolfs torg? Då ...

Visad

Östra Hamngatan 19, Nordstaden

Kontor centralt i Hallska Huset, Östra Hamngatan

Visad