Kontor, Östra Boulevarden 60, Centrum, Kristianstad

  • 250 - 1 700 m²
  • Enligt överrenskommelse

Kristianstads modernaste kontorslokaler?


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 - 1 700 m²
Adress Östra Boulevarden 60
Område Centrum
Renoveringsår 2017/2018
Hiss Ja
Tillgänglighet Hiss
Våning 2
Tillträde Enligt överrenskommelse
Objektsnummer 41893201

Beskrivning

I Kv. Härbärget skapar vi just nu för att skapa Kristianstads modernaste kontorslokaler. Här kan ni vara med och utforma era nya lokaler från början, kontorsrum, kontorslandskap eller aktivitetsbaserat, det är ni som väljer. Ni kommer dessutom sitta på ett av Kristianstads bästa lägen med fri sikt över Hästtorget och med skyltläge mot Galleria Boulevards södra ingång. Ni har 30 m till den nya storbusshållplatsen med upp till 19 avgångar per timme till Kristianstad C. Ni har 150 m till Lilla Torg och 550 m till Kristianstad C. I närområdet finns gott om parkeringsalternativ. Vi kan erbjuda lokaler från 250 kvm upp till 1600 kvm.

Omgivning

Från fastigheten är det ca 150 m till Lilla Torg och 550 m till Kristianstad C. Den östra byggnaden i vilket det nya trapphuset placeras, har ett fritt läge med utsikt över nya Hästtorget. När Galleria Boulevard är i full drift och byggnationen är färdig kommer Hästtorget bli ett myllrande och grönt torg. Torget har solsidan och kommer därför ha ett flertal uteserveringar. Kommunen räknar med att det kommer bli mycket folk på Hästtorget dels pga. gallerians södra entré och uteserveringar men också eftersom alla bussar kommer stanna vid storbusshållplatsen som kommer ligga längs med Södra Kaserngatan vid Hästtorgets södra sida.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast 30 m från busshållplatsen Hästtorget och Kristianstadlänken. Från Hästtorget tar det ca 3 min till Kristianstad C med vidare pendlingsmöjligheter på sträckan Karlskrona – Malmö. Det finns upp till 19 avgångar i timmen mellan Kristianstad C och Hästtorget. Direktbussar finns även till Åhus (26 min), Tollarp (22 min) och Fjälkinge (17 min). Om man föredrar att promenera till Kristianstad C är sträckan ca 550 m.

Planlösning

Flexibel

Parkering

Ja

Service

Centrum

Skyltläge

Fastigheten har ett mycket bra skyltläge mittemot den södra ingången till Galleria Boulevard.

Närliggande företag

SEB, Lernia Bemannning, RoseGarden, Galleria Boulevard, Södra Kasern, & Forex.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Nyrenoverad fastighet.


Bilder på lokalen