Lagerlokal, Östra Bangatan 2b, Märsta, Märsta

  • 585 m²

Butikslokal med tillhörande lager och verkstad i bra skyltläge


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 585 m²
Adress Östra Bangatan 2b
Område Märsta
Objektsnummer 41928883
Bifogade filer

Beskrivning

Butikslokal om ca 291 kvm med tillhörande lager- och verkstadsyta om 181 kvm samt kontors- och personalytor om ca 113 kvm.

Butiksytan är ljus med sina många fönster och består av en öppen, pelarlös yta med en takhöjd om 3,4 m till balk.
Intill butilken finns ett fullt utrustat kök samt ett säljkontor.

Verkstads- och lagerdelen nås via port om 2,9 x 3 m och är utrustad med spolränna som är kopplad till oljeavskiljare. Från verkstadsytan finns direktaccess in i butiken, även till ett par backoffice rum/förrådsytor.

Till lokalen hör 7 st parkeringar.

Välkommen att kontakta för mer info och visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Arlandastads industriområde. Omgivande bebyggelse utgörs av kontors- och industrifastigheter med en blandad sammansättning av verksamheter.

Kommunikationer

I fastighetens direkta närhet återfinns Arlanda flygplats, E4 och gångavstånd till Märsta pendeltågstation som tar dig vidare mot Stockholm eller Uppsala.

Service

Märsta Centrum ligger endast 15 minuters promenad bort. I närområdet finns ett gott utbud av restauranger och service så som bank, post, jourbutik och livsmedelsbutik.

Övrigt

Märsta ligger cirka 30 minuters bilfärd norr om Stockholm och har mycket goda kommunikationer via E4, pendeltåg samt närhet till Arlanda Flygplats med destinationer inom Sverige, Europa och resterande delar av världen.Bilder på lokalen