Kontor, Östhammarsgatan 72, Gärdet, Stockholm

  • 53 m²
  • 5 742 - 21 642 kr/mån

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp. Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet....


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Livsmedelslokal
Total yta 53 m²
Adress Östhammarsgatan 72
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41918179
Områdeshyra 5 742 - 21 642 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp.

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.

Omgivning

Området är mixat med bostäder och kontor vilket ger rörelse i området de flesta av dygnets timmar. Gärdet ligger granne med området och i bostadsområdet finns parker och trädgårdar.

Parkering

Garageplats. Går att hyra.

Service

Alldeles i närheten finns några lunchrestaruanger samt mataffär och enklare servicebutiker. Träningsmöjligheter finns lite längre bort på Tegeluddsvägen.