Kontor, Östhammarsgatan 70, Gärdet, Stockholm

  • 54 m²
  • 5 850 - 22 050 kr/mån

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp. Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet....


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Livsmedelslokal
Total yta 54 m²
Adress Östhammarsgatan 70
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41918009
Områdeshyra 5 850 - 22 050 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nyproducerad lokal i hjärtat av växande Norra Djurgårdsstaden och Gärdet. De stora fönstren ger en otrolig rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Ytskicken håller hög standard med bra val av ytskicksmaterial, badrum med duschhörna samt integrerat kylskåp.

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det - majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.

Omgivning

Fastigheten ligger i Europas största stadsutvecklingsområde – Norra Djurgårdsstaden. Området planeras växa med 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser till 2030. Lokalen är placerad strax intill Gärdet och med närhet till Värtahamnen med närhet till livsmedelsbutik, restauranger samt löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet.

Parkering

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Service

Lokalen är placerad strax intill Gärdet och med närhet till Värtahamnen med närhet till livsmedelsbutik, restauranger samt löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet.