Övrig lokal, Östermalmsvägen 19, Tierp S, Söderfors

  • 756 m²

Flerbostadsfastighet med tre hyreshus om totalt 12 lägenheter ca 1,5 mil utanför Tierp. Gångavstånd till Söderfors med kommunal service och butik.


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 756 m²
Adress Östermalmsvägen 19
Område Tierp S
Byggår 1940
Renoveringsår 2013
Objektsnummer 41890422

Beskrivning

Fastighet centralt belägen i Söderfors. Tomt på 5201 kvm bestående av i huvudsak gräsytor. Tomten är delvis kuperad med nivåskillnad mellan tomtdelarna där de tre huskropparna står. Flerbostadshusen på sammanlagt 756 kvm uppfördes 1940, och renoverad senast 2013-2014 då nya kök och badrum sattes in i samtliga 12 lägenheter. Separat ingång till samtliga lägenheter. Lägenheterna är ca 60 kvm stora, och består av två eller i vissa fall ett rum och kök. Varje lägenhet försedd med luftvärmepump för effektiv uppvärmning.

Omgivning

Söderfors som ligger ca 15 km väster om Tierp, vid Dalälven, är en gammal bruksort som bjuder på trevliga miljöer. Här finner man äldre vitputsade smedsbostäder, den engelska parken med templet från slutet av 1700-talet samt herrgården som i dag erbjuder hotell, restaurang samt konferensanläggning. För den aktiva personen finns t ex elljusspår, skidbacke, gym, idrottsplats med bandy och fotbollsplan. Båthamn och goda möjligheter till fiske antingen i Dalälven eller ädelfiske i Hjällsjön

Kommunikationer

Buss till Tierp med omgivning direkt utanför fastigheten. Upptåget stannar i Söderfors och erbjuder goda förbindelser med Uppsala och Gävle.

Planlösning

Tre huskroppar om vardera 250 kvm. Totalt inrymmer husen 12 lägenheter om 2 RoK. Lägenheterna är på 60-65 Kvm.

Service

Knappt 1 km till Söderfors tätort med butiker och kommunal service.

Uppvärmning

Luftvärmepump

Övrigt

Lokalen nås med buss och tåg


Karta

Bilder på lokalen