Kontor, Östermalmsgatan 28, Borås, Borås

  • 543 m²

Vi anpassar och skäddarsyr en kontorsllösning efter era behov. Mycket fina förutsättningarna för en ljusa och trevlig kontorslokal i centrala Borås.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Restaurang
Total yta 543 m²
Adress Östermalmsgatan 28
Område Borås
Kommun Borås kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41945204

Beskrivning

Denna lediga lokal öppnar upp möjligheter för flertalet olika verksamhetsområden. Fastighetsägare ser postivt på att ställa om ytorna och att anpassa dem till exempelvis kontorsverksamhet.

Dvs mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för olika ändamål och för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler att verka och trivas i.

Ytorna fördelas över ett plan om sammanlagt ca 543 kvm och i anslutning finns en generöst tilltagen uteplats som tidigare nyttjas som uteservering.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Omgivning

Borås är kända bland annat för sin handel och en stark tradition inom textilindustrin. Tidiga i sina etableringar på orten inom just denna nisch var bla Ellos, Halléns, Josefssons,Clas Ohlson och Hobbex.

Idag är största arbetsgivarna på orten bortsett från kommun och landstinget följande företag: Ellos Aktiebolag, H&M Online Aktiebolag, Högskolan i Borås, Samhall Aktiebolag RISE Research Institut of Sweden AB, Speed Competence Aktiebolag.

Staden ligger geografiskt mitt mellan Jönköping och Göteborg med ca en timmes bilkörning till båda destinationerna. Den norra delen av staden ligger området Sjöbo sommarstad. Det är ligger inte många minuter från innerstaden men det känns som att komma långt ut på landet liten bit bort glittrar Öresjö.

Befolkningsutvecklingen har haft en positiv trend sedan 1994 och år 2020 är sammantaget 113 500 personer som bor i kommunen.

Kommunikationer

Bil: Påfarten till riksväg 40 nås inom 500 m. Göteborg nås på ca 40 min och till Jönköping tar det ytterligare 20 min.
Buss:Närmaste busshållplats finns inom 750 m och trafikeras av linjerna 1,3 samt 5.
Tåg: Borås centralstation ligger nära centrum. Tåg till Stockholm tar 3h 15 min och till Göteborg ca 1h.
Flyg: Borås har en egenflygplats inriktad på nås Landvetter flygplats på ca 10 min.

Service

På cirka 500m avstånd via gång och cykelväg ligger ett handelsområde på södra sidan av riksväg 40. Här erbjuds butiker och service som Coop stormarknad, bilhandel, Mecca bilverkstad, frisör etc. Till Borås centrum är det ca 1,5 km. Här finns all tänkbar service, en härlig stadspark och strandpromenaden längs med ån Viskan.

Övrigt

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län, i före detta Älvsborgs län. Borås är Sveriges 15:e största tätort och den största orten (helt belägen) i landskapet Västergötland med 73 649 invånare (2019) av kommunens 113 637 invånare (2019).


Karta


Bilder på lokalen