Kontor, Östergatan 39, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 123 500 - 357 425 kr/mån
Newsec Shopping (54 m) Restaurang (162 m) Friskvård (139 m) Bilservice (353 m) Grönområde (557 m) Postkontor (521 m) Bank (289 m) Kommunikation (334 m) Uttagsautomat (18 m) Kemtvätt (210 m)

Vi erbjuder nu en kontorslokal endast ett stenkast från Malmö Centralstation, perfekt för den som pendlar eller vill sitta i närheten av Malmös puls. Du välkomnas av en stor öppen yta som i daglägethar reception och kundmottagning. Det finns ett större öppet landskap i mitten av lokalen och kontoret erbjuder även en hel del enskilda rum. Naturligtvis finns här fina och praktiska konferensrum. Något av dessa kan smidigt delas av med en vikvägg för att optimera användingsområden. Längst in i l...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 760 - 1 682 m²
Adress Östergatan 39
Område Centrum
Objektsnr 41853787
Lokalguidens estimerade områdeshyra
123 500 - 357 425 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Vi erbjuder nu en kontorslokal endast ett stenkast från Malmö Centralstation, perfekt för den som pendlar eller vill sitta i närheten av Malmös puls.

Du välkomnas av en stor öppen yta som i dagläget har reception och kundmottagning. Det finns ett större öppet landskap i mitten av lokalen och kontoret erbjuder även en hel del enskilda rum. Naturligtvis finns här fina och praktiska konferensrum. Något av dessa kan smidigt delas av med en vikvägg för att optimera användingsområden.

Längst in i lokalen finns idag lunch- och fikarum som ger de anställda en trevlig plats att umgås på när det är dags för detta.

Naturligtvis fiber i fastigheten.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

I ett av Malmös mest anrika område ligger Sonessonska huset som erbjuder 5 våningsplan med trivsamma kontorslokaler. I området hittar du det mesta. Nära till centralstation, gågata och trevliga restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt emot Centralstationen och bara några minuters promenad från Citytunneln.

Parkering

Parkeringshus finns i närområdet.

Artiklar om Newsec

Östergatan 39, Centrum

Vi erbjuder nu en kontorslokal endast ett stenkast från Malm...

Visad

Östergatan 39, Centrum

Vi erbjuder nu en kontorslokal endast ett stenkast från Malm...

Visad

Östergatan 39, Centrum

Vi erbjuder nu en kontorslokal endast ett stenkast från Malm...

Visad

Adelgatan 2, Centrum

Välkommen till en fin kontorslokal i som ligger absolut närh...

Visad