Lagerlokal, Österögatan 2, Kista, Kista

  • 2 300 m²

En av få ytor kvar av denna karaktär i Kista, med sitt unika läge med närhet till E4 och E18. Höglager [...]


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2 300 m²
Adress Österögatan 2
Område Kista
Objektsnummer 41880626
Bifogade filer

Beskrivning

En av få ytor kvar av denna karaktär i Kista, med sitt unika läge med närhet till E4 och E18. Höglager med 4 portar. Parkeringsmöjligheter finns. Fastigheten som ligger precis vid entrén till Kista från E4 och Kymlingelänken har ett mycket bra skyltläge som gör det möjligt för det etablerade företaget att synas. Parkeringsplatser finns att hyra intill fastigheten. Till Kista tar man sig även enkelt med såväl tunnelbana, pendeltåg och buss.

Omgivning

I omgivningen finns andra hyresgäster såsom Lensway, Air Target, Sivers Ima, Ericsson m.fl.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt såväl med tunnelbana, pendeltåg eller buss. Förbindelserna är goda både i norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4 och E18. Bussar från Kista centrum, Sollentuna, Täby, Vällingby m.fl. stannar endast 100 meter från huset. Kistas tunnelbana och Helenelunds pendeltågsstation finns inom ca 10 minuters gångavstånd.

Planlösning

Den vakanta ytan om ca 2 300 kvm består till största del av höglager där resterande yta innehåller entresolplan med tillgång till kontor och pentry

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten

Service

Kista Galleria, med ca.10 minuters gångväg, förser området med god service. Här finns förutom butiker och restauranger, ett serviceutbud med bland annat post, bank, mataffär, apotek och systembolag.

Övrigt

Förslag på anpassad kontordel finns framtaget med nytt pentry, dusch och omklädningsrum.


Bilder på lokalen