Övrig lokal, Önskehemsgatan 22, Högdalen, Stockholm

Familjebostäder Friskvård (1 m) Restaurang (53 m) Kommunikation (74 m) Shopping (159 m) Kemtvätt (240 m) Bilservice (342 m)

Lokal om ca 147 kvm i Familjebostäders Läkarhus i Högdalen. Lokalen är belägen på våning två och är utrustad med 4 st undersökningsrum, 2 st WC, väntrum och ett kontor. Tidigare hyresgäst har nyttjat lokalerna under en längre period vilket innebär att det finns ett vist behov av upprustning. Det möjliggör ett perfekt tillfälle att tillsammans med Familjebostäder anpassa lokalen efter just er verksamhets behov och krav. Det finns även möjlighet att utöka lokalens yta med 80 kvm då lokalen bre...

Beskrivning

Lokal om ca 147 kvm i Familjebostäders Läkarhus i Högdalen.

Lokalen är belägen på våning två och är utrustad med 4 st undersökningsrum, 2 st WC, väntrum och ett kontor.

Tidigare hyresgäst har nyttjat lokalerna under en längre period vilket innebär att det finns ett vist behov av upprustning. Det möjliggör ett perfekt tillfälle att tillsammans med Familjebostäder anpassa lokalen efter just er verksamhets behov och krav. Det finns även möjlighet att utöka lokalens yta med 80 kvm då lokalen bredvid kommer att bli vakant.

Fastigheten är klassificerad som vårdbyggnad vilket innebär att endast ej momsade företag får möjligheten att hyra lokal här.

Stallarholmsvägen 48, Högdalen Industriområde

En lokal bestående av en höglagerdel om ca 300 kvm med egen ...

Visad

Stallarholmsvägen 50, Högdalen Industriområde

Ljus och funktionell lokal i Högdalens Industriområde.

Visad