Lagerlokal, Ödegärdsgatan 16, Viared, Borås

  • 11 000 m²
  • Enligt överenskommelse.

Ljus och modern lagerbyggnad i Viared, kommer inom kort bli tillgängligt för nya hyresgäster.


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 11 000 m²
Adress Ödegärdsgatan 16
Område Viared
Byggår 2012
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41913120

Beskrivning

Låt din verksamhet växa och utvecklas i denna ljusa, moderna lagerfastighet på Viared. Fastigheten byggdes 2012 och har två plan med en totalyta på ca 11 000 m². Båda planen består av höglager med en takhöjd på 7,5 m och vardera plan har tillgång till 3 st lasthus och 1 st markport. Fastigheten är skräddarsydd för logistik och e-handel och kräver minimalt underhåll. Läget vid Viareds västra avfart ger VT8 ett optimalt läge för såväl logistik med tunga transporter som för personbilar och kollektivtrafik.

Omgivning

Viared är det givna läget för en lageretablering i Boråsområdet. Närheten till R40 gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Med sitt läge precis vid Nabbamotet och Viaredsvägen spelar fastigheten i toppligan när det gäller tillgänglighet för kollektivtrafik. Buss 100 med avgångar från Göteborg och Borås anlöper i anslutning till fastigheten.

Planlösning

Ljus och fräsch fastighet byggd 2012. Fastigheten har lager i två plan med tillhörande kontor, lunch- omklädningsrum samt vilorum. Båda våningsplanen inrymmer höglager med en takhöjd på 7,5 m. Fastigheten har 6 lasthus och 2 markportar, jämnt fördelade över våningsplanen.

Parkering

Ja

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!