Butikslokal, Åsgatan 21, Centrum, Falun

Diös Bank (37 m) Restaurang (40 m) Shopping (41 m) Friskvård (45 m) Parkering (52 m) Kommunikation (77 m) Uttagsautomat (160 m) Kemtvätt (168 m)

Butik på 1016 kvm på Åsgatan 21 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 016 m²
Adress Åsgatan 21
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864683
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen är lämplig för flera olika typer av verksamheter som tex mindre industri, butik, lagwer, aktivitetscentrum m.m. Lokalen är ej delbar.

Omgivning

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Resecentrum ligger i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till tågstation. Goda gång- och cykelförbindelser. Ca 3 mil till Borlänge flygplats. Företag i närheten är bl a Hemköp och Åhléns. Goda parkeringsmöjligheter.

Service

Fastigheten har ett strategiskt, centralt läge med direkt närhet till nya resecentrum som kommer att bli ett nav för den lokala busstrafiken. Nära till all tänkbar service, shopping och restauranger. Fastigheten ligger endast ca 150 m från vackra Faluån, ca 400 m från Fisktorget.

Uthyrare & kontaktpersoner

Holmgatan 20, Centrum

Kontor på 1700 kvm på Holmgatan 20 i Centrum

Visad

Åsgatan 25, Centrum

Kontor på 821 kvm på Åsgatan 25 i Centrum

Visad

Åsgatan 25/Holmgatan 9, Centrum

Kontor på 232 kvm på Åsgatan 25/Holmgatan 9 i Centrum

Visad

Holmgatan 30, Falu centrum

Nybyggd butikslokal med entré i bästa läge på Holmgatan. Ins...

Visad