Kontor, Åsenvägen 7, Söder, Jönköping

  • 394 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorslokal med stora utvecklingsmöjligheter och utmärkt läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 394 m²
Adress Åsenvägen 7
Område Söder
Kommun Jönköpings kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41939279

Beskrivning

En stor kontorslokal, centralt belägen på Åsenvägen 7 i Jönköping. Lokalen är lättill­gänglig med skyltläge ut mot Åsenvägen.

Lokalen har en yta som uppgår till 394 kvm. I området finns det mestadels kontor, bostäder och skolor. Det finns även flera företag som Jönköpings kommuns IT-avdelning, Bäckalyckans läkarmottagning AB, Trecom, IF Metall Vätterbygden m.fl. i området. Lokalen har goda parkeringsmöjligheter samt en last­port i markplan och för den som föredrar buss går även busslinjer 27, 131, 132 och 250 med en hållplats precis utanför fastigheten. Lokalen passar perfekt för den som är behov av ett centralt läge i Jönköping utan att den behöver sitta mitt i centrum.

Omgivning

Lokalen är placerad på Åsenvägen 7 på området Kristinedal. Området består av kontor, bostäder, skolor och öppna grönområden. Gillar man att komma ut på raster och luncher så finns både Stadsparken och Friaredalen i närheten där man har möjlighet att ta en lunchprommenad. Man tar sig väldigt smidigt till områdena Väster och Söder där det finns ett större utbud av restauranger, butiker men vill man äta något smidigt finns det pizzerior och Coop vid Åsenvägen. Det sker väldigt mycket utveckling i Jönköping och Kristinedal blir ett allt mer centralt läge i staden. Fördelen med lokalens placering är att man smidigt kan ta sig ut på E4:an via Torpa eller vidare upp mot Samset eller Bankeryd. Lokalens placering gör det också möjligt att hitta ett större utbud av parkeringsplatser vilket många lokaler på Väster har problem med. Fördelarna med en lokal på Åsenvägen är många och saknar man människoflödet på Torpa och Väster tar det endast 10 minuter till fots att nå de mest centrala delarna.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss går på Åsenvägen.

Planlösning

Mycket bra lokalen som är placerad på plan två. Lokalen uppgår till 394 kvm och har idag en planlösning med egna utrymmen fördelat mellan kontor i olika storlekar, konferensrum samt ett större kök.
Kontoret har god tillgänglighet med hiss från entréplan och är genomgående ljus då det finns fönster åt flera väderstreck.

Lokalens utformning och planlösning kommer att tillsammans med hyresgästen utformas efter behov så lägg inte för stor vikt i hur utformningen/ ytorna ser ut idag.

Parkering

Ja

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping ca 5 min bort eller i området.

Skyltläge

Mot Åsenvägen.

Övrigt

För mer information besök www.quadrent.se


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen