Kontor, Åsboholmsgatan 6, Trandared, Borås

Lokalguidens estimerade områdeshyra 50 250 - 86 542 kr/mån
Cernera Fastigheter AB Kommunikation (2018 m)

Kontor i K elva-huset - ett av Borås bästa lägen

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 670 m²
Adress Åsboholmsgatan 6
Område Trandared
Objektsnr 41906364
Lokalguidens estimerade områdeshyra
50 250 - 86 542 kr/mån
900 - 1 550 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Vill du jobba i ljusa kontor med öppen planlösning och bästa läge nära centrum och kommunikationer? Här finns en ledig lokal på 670 kvm längst upp i huset - ett av Borås bästa kontor!

De smart planerade ytorna omfattar även kök, två konferensutrymmen och förråd. I direkt närhet till lokalen finns en stor takterrass med utdikt över Borås. Här har du nära till centrum och lunchrestaurang hittar du i grannfastigheten.

När det gäller utformningen har du alla möjligheter. Med oss som kreativ part utvecklar vi tillsammans den optimala lokalen - allt från planlösning till design och inredning. Vårt mål är en arbetsmiljö som maximerar effektivitet, motivation och trivsel hos dig och dina medarbetare.

Omgivning

K elva är ett av Borås mest attraktiva företagshus, välexponerat och strategiskt beläget i Katrinedal. Området är mycket lättillgängligt, med fem minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar. Annelundsparken, som bjuder in till sköna lunchpromenader, är en härlig grön granne.

Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i Katrinedal och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

Kommunikationer

I området finns mycket goda parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan. Här finns även lunchrestauranger, ett flertal gym, bilverkstad, läkarmottagning och mycket mer. Området har ett bra exponeringsläge för business to business.

Planlösning

Fastigheten rymmer 10 000 kvm och passar perfekt för många typer av verksamheter. I fastigheten finns konferensrum för upp till 40 personer samt en härlig takterrass i söderläge – åtkomlig för alla hyresgäster. I området finns det gott om parkeringsmöjligheter, inklusive markparkering i direkt anslutning till K elva.

Service

I området finns det mesta man kan önska sig, bland annat lunchrestauranger, gym, företagshälsovård och bra bussförbindelser. Dessutom ligger Borås centrum endast en kort promenad bort.

Övrigt

Fjärrvärme, komfortkyla, personhiss och godshiss. Internetanslutning via fibernät.

Åsboholmsgatan 12, Katrinedal

Härligt penthouse med en takhöjd om hela 5 meter! Lokalen ha...

Visad

Katrinedalsgatan 22, Katrinedal

Kontor om 110 kvm i Borås. Lokalen har öppen planölsning och...

Visad

Katrinedalsgatan 22, Katrinedal

Liten kontorslokal med öppna ytor.

Visad