Kontor, Årstaängsvägen 17, Marievik, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 35 467 - 91 467 kr/mån
Castellum Bränslestation (1963 m) Shopping (212 m) Postkontor (10 m) Restaurang (121 m) Bilservice (280 m) Grönområde (1112 m) Friskvård (94 m) Bank (59 m) Parkering (76 m)

Trevligt kontor i härliga Marievik

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 448 m²
Adress Årstaängsvägen 17
Område Marievik
Våning 5
Objektsnr 41844756
Lokalguidens estimerade områdeshyra
35 467 - 91 467 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevligt kontor i härliga Marievik

Kommunikationer

Ca 300 m till tunnelbana och tvärbana i Liljeholmens C

Planlösning

Välkommen till ett kontor i härliga Marievik! När du kliver in i lokalen möts du av en loungedel där ditt besök kan ta en kopp kaffe innan mötet. Kontoret har i dagsläget en öppen planlösning samt konferensrum för både interna och externa möten. För fika- och lunchpauser finns ett pentry med plats för bord som också är en trevlig yta och gemensam träffpunkt för personalen. Idag är lokalen en råyta vilket skapar bra möjligheter för dig som blivande hyresgäst att påverka planlösning och interiör.

Service

Välkommen till Marievik! Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostads- och kontorsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som pressbyrå, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder 90 butiker och restauranger.

På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Castellum