Kontor, Årstaängsvägen 17 C, Marievik, Stockholm

  • 249 m²

Fint kontor precis utanför tull


Lokaltyp Kontor
Total yta 249 m²
Adress Årstaängsvägen 17 C
Område Marievik
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 5
Objektsnummer 41943943
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till detta fina kontor i toppläge precis utanför tull.

Planlösningen består av en större öppen yta, ett konferensrum, fyra kontorsrum och ett helt nytt pentry.

Alla rum har stora fina glaspartier och genomgående fina ytskikt vilket ger en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Lokalen har två förråd vilket ger goda förvaringsmöjligheter.

Rakt över gatan finner du Liljeholmstorget med all tänkbar service samt kommunikation med Tunnelbana, tvärbana och bussar.

Omgivning

Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostadsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som närlivs, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder ca 90 butiker och restauranger.

På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Kommunikationer

Marievik ligger precis utanför Stockholms biltullar och med direkt anslutning till Essingeleden samt Södra länken.

Vid Liljeholmstorget finns en av Stockholms viktigaste knutpunkter med en bussterminal, tunnelbanestation samt tvärbanan. Två stationer bort med tvärbanan når du även pendeltågssationen Årstaberg. Du tar dig till Stockholm City på endast 10 minuter kommunalt. Vill du komma till Södermalm kan du enkelt ta en promenad eller cykeltur över Årstabron.

För dig som vill ta bilen till Marievik finns det gott om parkering både i parkeringshus och markparkering. Det går även bra att ta båten till jobbet då fastigheten ligger ett stenkast från Årstaviken.

Parkering

Här finns parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Apcoa Parking på telefonnummer 08-556 306 70 som ansvarar för hela parkeringslösningen.

Övrigt

Marievik 27 är en kontorsfastighet belägen i Marievik, Liljeholmen.
Namnet "Marievik" är från 1930-talet och är en försvenskning av "Maryvik" som var en av fyra egendomar i området. Området utvecklas nu till en levande stadsdel som sammanbinds med innerstaden.


Karta


Bilder på lokalen