Kontor, Åldermansvägen 19-21, Hagalund, Solna

  • 501 m²

Kontorslokal i strategiskt läge mellan Hagastaden och Solna. Endast korttidskontrakt.


Lokaltyp Kontor
Total yta 501 m²
Adress Åldermansvägen 19-21
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Byggår 1948
Objektsnummer 41844654
Bifogade filer

Beskrivning

Kontorslokal i strategiskt läge mellan Hagastaden och Solna. Endast korttidskontrakt.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Solna centrum och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Planlösning

Blandad planlösning där öppna ytor samsas med rumslösningar. Det finns goda möjlighet att skapa en trevlig och välkomnande entré med anslutande konferensrum. Max 2-årsavtal utan besittningsskydd skrivs. Hyra inklusive fastighetsskatt och tillägg 1 050 kr/kvm/år. Befintligt skick.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området.

Service

Det finns ett bra utbud på lunchrestauranger i området, bland annat en i fastigheten. Även en wok-/dumplingskiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. Övrigt serviceutbud finner man i Solna centrum.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen