Kontorshotell, Åby Arenaväg, Åby, Mölndal

  • 10–41 m²
  • Tillgängligt

Välkommen till FirstOffice Åby Arena! Ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 & 14 med ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–41 m²
Adress Åby Arenaväg
Område Åby
Publicerad 2020-12-25
Kommun Mölndals kommun
Hiss Ja
Våning Plan 13 & 14
Tillträde Tillgängligt
Objektsnummer 41939252

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Åby Arena!

FirstOffice Åby Arena är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 & 14 med en fantastisk utsikt över hela Mölndal.

FirstOffice Åby Arena erbjuder coworking och modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 46 rum i storlekarna 10-41 kvm.

Här ingår:
- Privat kontorsrum eller coworking
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp.
- Bokningsbara mötes-och konferensrum i olika storlekar.
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen.
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter.
- Wifi.
- Städning.
- Gott kaffe och te.
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid.

Omgivning

I fastigheten finns en av världens största padelhallar, Every Padel, fyrstjärniga Åby Hotell med 223 hotellrum, ett nybyggt Friskis & Svettis, restaurang, konferensanläggning samt Åby travbana. Utanför fastigheten finns en rymlig parkering som även har laddstolpar för elbilar. First Office Åby Arena har goda bussförbindelser med buss 753, 751 samt 25 som cirkulerar i närheten.
I närområdet ligger även Åby Simhall, Mölndals Galleria samt restauranger och caféer.

Parkering

Ja

Övrigt

Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan: