Kontor, Ängsstigen 1, Sundbyberg, Sundbyberg

  • 112 m²

Fin lokal med stora fönster vid Tuletorget Välkommen till denna fina lokal med stora fönster. Lokalen ligger på gatuplan vid Tuletorget. Nära garaget och med direkt access från gatan, passar perfekttill butik eller kontor. Lokalen har 2 toaletter och är enkel att dela av. Tuletorget totaltrenoverades mellan år 2013 - 2015 och platsen har fått en rejäl ansiktslyftning. På torget ovanför lokalen erbjuds ett gediget restaurangutbud på med Amida Kolgrill, Thai House Wok, kinarestaurangen Fågelbo...


Lokaltyp Kontor
Total yta 112 m²
Adress Ängsstigen 1
Område Sundbyberg
Objektsnummer 41920909

Beskrivning

Fin lokal med stora fönster vid Tuletorget


Välkommen till denna fina lokal med stora fönster. Lokalen ligger på gatuplan vid Tuletorget. Nära garaget och med direkt access från gatan, passar perfekt till butik eller kontor. Lokalen har 2 toaletter och är enkel att dela av.

Tuletorget totaltrenoverades mellan år 2013 - 2015 och platsen har fått en rejäl ansiktslyftning. På torget ovanför lokalen erbjuds ett gediget restaurangutbud på med Amida Kolgrill, Thai House Wok, kinarestaurangen Fågelboet och italienska restaurangen Piatti. De gröna hyreshusen från 60-talet har fasadrenoverats och alla kommersiella lokaler har fått nya glaspartier.

Bland hyresgästerna i bottenplanen på Tuletorget finns allt från kontorsverksamheter till tandläkare, skönhetssalong, kemtvätt, bageri, mäklare och en Direkten servicebutik.

Service

Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.


Karta