1 ledig utställning / mässa i Kungsbacka

I Kungsbacka finns det totalt 1 utställning / mässa ni kan hyra.

Borgås Gårdsväg 1, Borgås-Varla närmaste affärshusområde från E6, grannar med Plantagen, SängJätten, Kvik, Bilia, Bilcenter Väst, Djursjukhuset m.fl

Butik- kontor - showrooms, friskvårdslokaler m.m. inom eget kvarter med utmärkt skyltläge och perfekt logistiskt läge, beläget först/nära infarten från E6 in till Varlas västra affärsområde.

Lokaltyp Vårdlokal
Yta 100 - 2 575 m²

Kabelgatan 9, Varla (Kungsbacka)

Lagerlokal på utmärkt läge som anpassas efter era behov och önskemål , stor markport.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 352 m²

Hantverksgatan 36, Södercity/Inlag

Kontor på andra våning i lättillgänglig fastighet mitt emot Södercity (nya Willys).

Lokaltyp Kontor
Yta 67 m²

Borgås Gårdsväg 1 Varla -Hede Handelsområde, Borgås-Varla närmaste affärshusområde från E6, grannar med Plantagen, Sängjätten, Kvik, Bilia, Bilcenter Väst, Djursjukhuset m.fl

Butik- kontor och showrooms lokaler inom eget kvarter med utmärkt skyltläge och perfekt logistiskt läge, beläget först/närmast infarten från E6 in till Varlas västra affärsområde.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 100 - 2 575 m²

Borgmästaregatan 5, Kungsbacka

Kungsmässan utsågs 2019 till Sveriges bästa citygalleria för fjärde gången. Just nu pågår en utbyggnad om ca 9000 kvm. Totalt kommer Kungsmässan att bestå av ca 120 verksamheter när utbyggnaden är helt klar under 2020. Och detta är bara början. En mängd spännande och transformerande idéer ligger i plan för att ta Kungsmässan in i framtiden och möta nya köpmönster och behov. Centrat har ca 5 miljoner besök årligen och ligger mitt i centrala Kungsbacka där en frenetisk aktivitet just nu pågår. Hela centrum förtätas och en stor mängd nya bostäder byggs samtidigt som flera stora företag etablerar sig. Inflyttning sker etappvis med start till julhandeln 2019 och sedan successivt under våren 2020. Har du en intressant och unik verksamhet som du tror passar i Kungsmässan? Kontakta då Gustav Olofsson på 0709-99 95 81

Lokaltyp Butikslokal
Yta 100 000 m²

Kraftvägen 3, Hede (Kungsbacka)

Välkommen till Kraftvägen 3 i Kungsbacka. Här finns nu möjligheten att hyra kontor från 372 kvm upp till 730 kvm. Ytorna kan sammankopplas eller delas upp med separata ingångar. Ni får även vara med och anpassa lokalen så att den passar just eran verksamhets behov och önskemål. Lunchrestaurang finns på området. Hit tar ni er enkelt med både kollektivtrafiken och bil. Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 370 - 1 100 m²

Faktorvägen 17R, Hede

En trivsam arbetsmiljö med nätverksmöjligheter som skapar goda affärer. Kontorshotellet är öppet dygnet runt. Området är larmat och kameraövervakat.

Lokaltyp Kontorshotell
Yta 10 - 19 m²

Östergatan 16, Kungsbacka

Kontorslokal om 146 kvm i centrala Kungsbacka. Lokalen har öppet kontorslandskap, ett konferensrum samt ett förråd/lager om ca 20 kvm med egen entré som kan fungera som ett showroom. All tänkbar service och flertalet lunchrestauranger i närområdet. Närhet till pendel och bussterminalen. Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information och visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 146 m²

Teknikgatan 6, Kungsbacka

Nu finns det möjlighet hyra en kontorslokal med bra läge i Kungsbacka. Lokalen har goda parkeringsmöjligheter.

Lokaltyp Kontor
Yta 179 m²

Borgås Gårdsväg 1, Borgås-Varla närmaste affärshus/område från E6, grannar med Plantagen, SängJätten, Kvik, Bilia, Bilcenter Väst, Djursjukhuset m.fl

Butik- kontor och showrooms lokaler inom eget kvarter med utmärkt skyltläge och perfekt logistiskt läge, beläget först/nära infarten från E6 in till Varlas västra affärsområde.

Lokaltyp Kontor / Lager
Yta 100 - 2 575 m²

Järnvägsgatan 36, Centrum

Lageryta med tillhörande kontor och vikport i centrala Kungsbacka. Omklädningsrum samt stort pentry och tre-fyra kontorsrum.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 348 m²

Västergatan 20, Centrum (Kungsbacka)

Butikslokal med närhet till torget i Kungsbacka. Lokalen passar bra för butik, utställning, kontor eller mäklare. På grund av ventilation passar lokalen inte för restaurang. Välkomna att kontakta oss för ytterligare information samt visning.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 100 m²

Magasinsgatan 12, Varla

Mycket ljus och fräsch lokal nära Freeport. Stor fri parkering utanför lokalen med lättillgänglig acess.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 328 - 691 m²

Magasinsgatan 12, Varla

Lättåtkomligt kontor på plan 2 med hiss och port i markplan.

Lokaltyp Kontor
Yta 366 m²

Västergatan 16-18, Centrum (Kungsbacka)

Välkommen till Västergatan 16-18! Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal en trappa upp med plats till 4-5 personer. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 80 m²

Nygatan 17, Centrum (Kungsbacka)

Fin butik med bästa läge mitt i centrala Kungsbacka. Restaurang ej möjligt. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 270 m²

Östergatan 16, Centrum (Kungsbacka)

Välkommen till Östergatan 16 i centrala Kungsbacka! Här finns en kontorslokal om 151 kvm med egen entré och 4 kontorsrum. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 151 m²

Nygatan 10C, Kungsbacka

Nu finns det tillfälle att hyra en kontorslokal om 410 kvm i centrala Kungsbacka. Lokalen ligger på våning 3 och med bra parkeringsmöjligheter i närheten.

Lokaltyp Kontor
Yta 410 m²

Västergatan 16-18, Centrum

Fin Lokal med mycket centralt läge.

Lokaltyp Kontor
Yta 130 m²

Teknikgatan 12, Varla

Kontorslokal på Teknikgatan 12

Lokaltyp Kontor
Yta 1 790 m²

Vallgatan 1, Kungsbacka

Nu finns det ett stort kontor med säkerhetsvalv och stora förvaringsytor i källaren till uthyrning. Lokalen ligger med ett mycket centralt läge mitt i Kungsbacka.. Lokalen är totalt 480 kvm i två plan och ligger i markplan med stora härliga fönster och en källarvåning med säkerhetsvalv.

Lokaltyp Kontor
Yta 480 m²

Teknikgatan 12, Kungsbacka

Nu finns det en stor och härlig lokal i två plan på 1790 kvm ledig på Teknikgatan 12. Lokalen ligger centralt i Kungsbacka och med gratis besöksparkering direkt i anslutning till butikslokalen. Tillträde efter överenskommelse.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 790 m²

Storgatan 31, Kungsbacka Centrum

Butikslokal med mycket bra läge.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 435 m²

Nygatan 17, Kungsbacka Centrum

Butikslokal

Lokaltyp Butikslokal
Yta 270 m²

Kraftvägen 3, Tölö

Kontor i bra läge

Lokaltyp Kontor
Yta 372 m²

Magasinsgatan 35, Varla

Fint kontor med fri parkering nära pendelstationen!

Lokaltyp Kontor
Yta 300 m²

Energigatan 10, Kungsbacka

Välkommen till ett nyrenoverat kontorshotell med bra läge i Kungsbacka. Kontorsytor finns att hyra mellan 10-250 kvm. Här finns en anställd receptionist och ni har tillgång till konferensrum. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 50 - 250 m²

Smörhålevägen 3, Kungsbacka

Trevlig kontorslokal högst upp i huset. Generös takhöjd och gott om ljusinsläpp. Lokalen har en rumsindelad planlösning. Vid frågor eller inbokning av visning, vänligen kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Kontor
Yta 232 m²

Tryckarevägen 8, Hede

Trevligt kontor i Hede

Lokaltyp Kontor
Yta 85 m²

Vallgatan 1, Kungsbacka Centrum

Central kontorslokal

Lokaltyp Kontor
Yta 480 m²