Tillväxt Lidköping AB

Kontaktpersoner
Lokaler

Sockerbruksgatan, Lidköping

Kontor i Sockerbruket. Uthyres rumsvis med gemensamt pentry/WC. Storlekar mellan 13- 26 m2 på plan 2 och 3. Hiss och RWC finnes.

Lokaltyp Kontor
Yta 13 - 26 m²

Karlagatan 3, Lidköping

Kontorslokaler som kan hyras var för sig eller tillsammans. Lokalerna kan anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Lokaltyp Kontor
Yta 131 - 160 m²

Skaragatan 83, Lidköping

På Champinjonen 3 finner du lokaler anpassade för olika ändamål. Det finns bra förrådsutrymmen, färdiga rum med kök och wc för dig som önskar kontor, toppenlokaler för dig som önskar större samlingslokaler mm. Som exempel: kontorsyta på 250m2, plan 2. Lager/kontor 200m2. Verksamhetslokal 626m2, plan 2. Har du en önskan och idé ser vi över hur vi kan anpassa lokalerna så de passar dig så bra som möjligt. Välkommen att kontakta oss för visning

Lokaltyp Övrig lokal
Yta 200 - 626 m²

Brantabäcksgatan 4, Lidköping

Lagerlokal, affärslokal, verkstad eller liknande. Kan byggas om efter önskemål.

Lokaltyp Produktionslokal
Yta 940 m²

Styrmansgatan 3, Lidköping

Totala ytan är ca. 1 000 m² varav en industrihall om 400 m² med 9 meters takhöjd, butiksyta 140 m², produktionshall 140 m², utställningsyta 140 m² m.m.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 140 - 1 000 m²

Wennerbergsvägen 51, Lidköping

Gott om parkeringsplatser och bra utrymme för transporter.

Lokaltyp Kontor
Yta 150 - 1 000 m²

Nya Stadens Torg 6, Lidköping

Kontorslokal med bästa läge vid Torget uthyres. 4 kontorsrum ca 10--16 kvm/rum. Konferensrum, fullt utrustat kök.

Lokaltyp Kontor
Yta 156 m²

Änghagsgatan 13, Gamla Staden

Lokalerna kan hyras ut i ett för allt, alternativt delas mellan flera hyresgäster.   1. En del (Grön) är en ren kontorslokal med 9 st separata kontor, ett st konferensrum samt utbildningslokal eller öppen kontorsyta. Lokalen har egen entrè, pentry, kapprum och toaletter. Lokalen kan delas mellan flera hyresgäster om man så önskar. Totalt ca 330 kvm. 2.Nästa del av fastigheten (Gul) har även den egen entrè, kök och personalmatsal för ca 25 personer, 3 st stora kontor (som kan delas av) ett centralt mötes/projektrum som även det kan delas upp på flera kontorsplatser i öppet landskap. Total yta ca 200 kvm. I anslutning till denna kontorsdel ligger omklädningsrum och toaletter som gränsar mot produktion eller butiksyta om ca 580 kvm. 3. Kallager (Blå) gränsande med egen port mot produktionslokalen om 900 kvm med 6 meter till underkant takstol. Kallförrådet har även port direkt ut mot asfalterad gårdsplan.

Lokaltyp Kontor
Yta 200 - 1 200 m²

Sockerbruksgatan 3, Lidköping

Är du i behov av lättillgängliga industri eller lagerlokaler har du hittat rätt här. På Sockerbruksgatan 3 i Lidköping ligger gamla Stars tidigare lokaler. Här hittar du stora sammanbyggda hallar, väl anpassade för lager och industriverksamhet samt stora grusade planer utomhus. De lokaler som idag är lediga är byggda som lager och erbjuder därför en rejäl takhöjd på upp till 7.70 m i nock. Lokalerna har flera stora portar där det under åren varit in- och utlastning. Självklart finns även kontorsmöjligheter i anslutning till lokalerna. Området erbjuder gott om parkeringsplatser och god tillgänglighet med resecentrum endast ett stenkast bort. Har du en idé om hur din lokal ska se ut och fungera, hjälper vi dig gärna att rita upp detta och sedan bygga helt kundanpassat. Välkommen att kontakta oss för visning av lokalerna

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 200 - 11 000 m²

Kinnegatan 15, Gamla Staden

-443 kvm på 3:e våning, hiss finns -fräscha lokaler lämpliga för utbildningsverksamhet, hälsovård, kontor m.m. -flertalet arbetsplatser, pausrum, lunchrum och grupprum

Lokaltyp Kontor
Yta 100 m²

Fabriksgatan 4, Nya Staden

Fräsch kontorslokal på 145 kvm på Porslinsstadens Fastigheter

Lokaltyp Kontor
Yta 145 m²

Torggatan 2, Nya Staden

Experts gamla lokal på ca 280 kvm Finns också lagerutrymme i källaren med varuhiss eller trappa ner.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 280 m²

Truvegatan 5, Gamla Staden

Idag huserar en bilfirma i fastigheten på ca 4.200 kvm, del av denna kommer att hyras ut. Det som kommer hyras ut är befintlig begagnatbilhall samt nuvarande plåtverkstad. Total yta uppgår till 2.037 kvm fördelat idag på 1.227 kvm utställningshall samt 810 kvm plåtverkstad inkl uppställningsyta för verkstadsbilar.

Lokaltyp Verkstad
Yta 2 037 m²

De La Gardievägen 4, Nya Staden

Ny renoverade lokaler i centrala Lidköping mitt emot Hjertbergs, bestående av en kontorsdel på ca 120 kvm Kontorsdelen består av Entré, 2 kontor, arkiv, kök, toalett, dusch med bastu, tvätt del med tvättmaskin och torktumlare samt ett samlingsrum.

Lokaltyp Kontor / Lager
Yta 240 m²

ÄNGSBO, Lidköping

Charmig och prisvärd kontorslokal uthyres! Lokalen ligger i anslutning till Hovbygruppens kontorslandskap, men är helt avskild samt har eget kodlås. Lokalen är uppdelad i ett större och ett mindre rum, som tillsammans mäter 40 kvadratmeter. Lokalen har tillgång till gemensamt fikarum, omklädningsrum, toaletter, dusch, tvättmaskin mm. Fiberanslutning, larm, el, vatten och värme samt parkeringsplatser ingår i hyreskostnaden. Tillträde kan ske omgående.

Lokaltyp Kontor
Yta 40 m²

Framnäsvägen 1, Nya Staden

Kontorslokal ovanpå Framnäs köpcentrum centralt beläget mitt i Lidköping uthyres. 6 kontorsrum, reception, konferensrum, kontorsförråd och ett fullt utrustat kök.

Lokaltyp Kontor
Yta 250 m²

Stenportsgatan 88, Nya Staden

Lagerlokal med möjlighet till omklädning och kontor.

Lokaltyp Kontor / Lager
Yta 100 - 600 m²

Sockerbruksgatan 3B, Lidköping

Under våren bygger vi nytt för en av våra hyresgäster som expanderar. Detta möjliggör att vi nu kan hyra ut en ljus och fin kontors/lager och affärslokal. Vid denna lokal har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star. Under de sex år vi ägt fastigheterna har de renoverats upp efter de ursprungliga bygglovshandlingarna. Detta har gett ett enormt lyft för området. Även gården har renoverats upp och detta arbete fortsätter framöver. Det är ny asfalt och belysning som gör parkeringssituationen enkel. Vi är inte främmande för att justera lokalen efter just dina/era önskemål. Kontakta oss, så ritar vi gärna om lokalen ihop med dig/er.

Lokaltyp Kontor
Yta 205 m²

Kinnegatan 27, Gamla Staden

På Kinnegatan 27 B finns lokaler i tre plan. Huset ligger lättillgängligt till Rörstrandsleden och gångavstånd till buss och järnvägsstation. Ett bra kommunikationsläge, till fastigheten finns det gott om parkeringsplatser.

Lokaltyp Kontor / Lager
Yta 1 984 m²

Torggatan 8, Nya Staden

Kontorslokal på plan 3 med centralt läge, ca. 341 m². Det finns pentry och hiss.

Lokaltyp Kontor
Yta 341 m²

Hamngatan 3, Gamla Staden

Centralt läge mitt i Lidköping.

Lokaltyp Kontor
Yta 621 m²

Skaragatan 5, Gamla Staden

Ljus och fräsch kontorslokal med centralt läge.

Lokaltyp Kontor
Yta 149 m²

Stenportsgatan 5, Nya Staden

1-2 lokaler 53 kvm plus 38 kvm, pentry samt lager/förråd på totalt 20 kvm.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 111 m²

Stenportsgatan 14, Nya Staden

Lediga kontorslokaler i centrala Lidköping, Stenportsgatan 14. 850-1200kvm. Tillträde enligt överenskommelse.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 200 m²

Idrottsvägen 3, Nya Staden

Här finns goda parkeringsytor och en lokal som, i sin nuvarande planering, är mycket lämpad för det medelstora företaget med ett behov av bra lageryta.

Lokaltyp Kontor / Lager
Yta 1 100 m²