Lokaler

Furunäsvägen 105, Furunäset Företagsby

Kontorsrum i huset Visionären På entréplanet i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du denna kontorskorridor med kontorsrum på vardera sidor om korridoren. Gemensamt fikarum och toaletter delas med övriga hyresgäster på våningsplanet. I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu. I dagsläget finns två kontor hyreslediga på 15,5 respektive 16,3 kvadratmeter som båda vetter mot söder och har utsikt över den pampiga Borgen. Kontorsrummen passar bra för 1-2 personer. Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, restaurang, café, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus. Huset Visionären är den gula tegelbyggnaden till höger om Borgen Furunäset Företagsby 1 2 1 2

Lokaltyp Kontor
Yta 15 m²

Kunskapsallén 14, Berget, Berget/Piteå Science Park

Berget, Piteå Science Park – kontor i hus 4 Trevligt kontorsrum i hus 4, huset med spiran på taket, vid Piteå Science Park finns att hyra från 1 juli 2020. Rummet som mäter 10m² är på plan 2 bland flera andra företag. Rummet är optimalt för en person och passar bra för en företagare som gärna vill ha sitt eget kontor men också samverka och träffa andra på området. Ett stort fika- och lunchrum delas med övriga hyresgäster på våningsplanet. Fri parkering finns i anslutning till byggnaden och vintertid har våra hyresgäster möjlighet att hyra motorvärmare med personlig kod. I samma hus finns restaurang, service desk, bokningsbara konferensrum och stora möjligheter till samverkan med många andra företag och verksamheter. På samma våningsplan hyr bland andra Norrbotniabanan, Savecore, Visma, Dans i Nord, Adsight och RISE. På området finns även t.ex. Piteå Science Park, LTU, Svevind, WPS och Studio Acusticum. Restaurang finns på entréplan i samma hus som kontoret samt service desk som även är ticketmaster-ombud. En nyöppnad matbutik finns runt hörnet och motionsspår på Grisberget finns på 5 minuters promenadavstånd. Vill du veta mer och boka en visning? Kontakta: Johannes, 0911-933 91 Jenny, 0911-933 99

Lokaltyp Kontor
Yta 9 m²

Furunäsvägen 107, Furunäset Företagsby

Unik lokal i fristående villa på Furunäset Företagsby Nu finns möjligheten att få hyra en riktig kulturskatt på Furunäset Företagsby. Det så kallade ”Pepparkakshuset” är villan som nyligen fått sig en uppfräschning invändigt med nya ytskikt, är nu tillgängligt för uthyrning i sin helhet. Huset består av två plan, varav bottenplanet inhyser kök, veranda och möjlighet till tre kontor. På övervåningen finns en toalett och ett större kontor. Perfekt för det mindre företaget eller till några egenföretagare som vill jobba i nära samarbete. En lokal som känns personlig! Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Lokaltyp Kontor
Yta 120 m²

Kabelgatan 9, Öjebyn, Öjebyn, Hedens Industriområde

Kontorsrum i Öjebyn Kontorslokaler en trappa upp, 5 kontorsrum på ca 10-15 m² och ett kontorsrum på ca 30m². I kontorskorridoren nyttjas ett gemensamt kök, toaletter och en bokningsbar större konferens-/mötessal som rymmer ca. 50 personer. Lämpliga kontor för den enskilda näringsidkaren som söker kontor i lugn, trevlig och industriliknande miljö. Du når kontoren genom den stora stentrappan och alla kontor ligger i korridor, belägna med utsikt mot framsidan av huset. Stora fönster vetter mot söderläge och samma vägg har synligt tegel invändigt. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till byggnaden och separat avtal för motorvärmare kan tecknas för att hålla bilen varm om vintern. Huset där lokalerna finns kallas i folkmun även för Kombihuset. I den enorma byggnaden huserade tidigare kabelfabriken Sieverts Kabelverk som även hade fabriker i Hudiksvall, Falun och Sundbyberg. Oljekrisen på 70-talet innebar minskad efterfrågan och 1977 stängdes fabrikerna i Piteå och Sundbyberg. Riquma-koncernen tog över och bedrev verksamhet här fram till 1989, då PnF köpte fastigheten. De som hyr lokaler och bedriver verksamhet i Kombihuset idag är bland andra BoxModul AB, Härdteknik i Piteå AB, Lambertsson Sverige AB, Nordkrom AB, Grafix Inredning AB, Ionautics AB, Piteå Elmotorservice AB, Polardörren AB, Röda Korset, Stålpartier i Norr AB, Vaxxa AB och Tunstall AB. Kontakta oss för mer information och boka en visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 15 m²

Ljungvägen 7, Bergsviken, Tallheden

Kontorsrum på Tallheden På industriområdet Tallheden i Bergsviken har vi två hyreslediga kontor i hus nr 4. Kontoren har stora fönster, klinkergolv och målade väggar. Förråd, toalett finns i korridoren. Ett kontor räknas som ett dubbelkontor med dörr mellan varandra på 29m². Det andra kontoret är på 12,5m². Parkering finns direkt utanför dörren med möjlighet att teckna separat avtal för motorvärmare. Gemensamma ytor såsom fikarum, toaletter och omklädningsrum delas med övriga hyresgäster i byggnaden.

Lokaltyp Kontor
Yta 60 m²

Furunäset Företagsby, Furunäset Företagsby

Sällsynt och rymlig lokal på Furunäset Företagsby Lokalen ligger i borgen ovanför restaurangen Borggårdens Matsalar och man tar sig dit genom den mäktiga entrén på borgens norra kortsida. Ett enormt fönster i halvmåneformat dränker hallen och första kontoret/konferensrummet i dagsljus. Längre in i lokalen finns ytterligare sju rymliga kontor i storlek från 10-25m², ett kök, två toaletter, en bastu med omklädningsrum och förråd. Eftersom lokalen ligger i en utstickande flygel från borgen har den ljusinsläpp från tre väderstreck. En otroligt trivsam lokal som skulle passa bra till ett företag med behov av 8-14 rymliga kontorsplatser. Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, restaurang, café, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Lokaltyp Övrig lokal
Yta 269 m²

Furunäsvägen 105, Furunäset Företagsby

Kontorslokal i Visionären På plan 2 i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du denna kontorslokal på 101m2 fördelat på tre större och ett mindre kontorsrum, kök, wc och kapprum. I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu. Lokalen skulle passa bra till ett företag med behov av 6-10 kontorsplatser. Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Lokaltyp Övrig lokal
Yta 101 m²

Prästgårdsgatan 27, 941 32, Piteå C Stadsvapnet

Kontorslokaler i cityläge I hjärtat av city har vi nu möjligheten att erbjuda en kontorslokal på 220m2 på våning 3. Lokalen är belägen i kvarteret Stadsvapnet där bland andra More Digital Solutions, Dina Försäkringar, Tyréns och Korpen huserar. Delar av lokalen har utsikt mot den ljusgård i vilken ovan nämnda företag sitter, andra delar av lokalen har utsikt mot Prästgårdsgatan och Stadsberget. Planlösningen består i dagsläget av 7 kontor, mindre mötesrum, konferensrum, förråd, lunchrum & 3 toaletter. Byggnaden som lokalen ligger i är belägen vid gågatan i Piteå stadskärna. Förutom att ett gym finns i samma hus har du även nära till de flesta bekvämligheter och service samt Piteås utbud av butiker och restauranger. För visning av lokalen finner du kontaktuppgifter längre ned.

Lokaltyp Kontor
Yta 220 m²

Furunäsvägen 100, Furunäset Företagsby

Furuvalvet kontorshotell På Furunäset Företagsby har vi nu möjligheten att erbjuda moderna kontor i trivsam miljö. Vårt nya kontorshotell Furuvalvet ger dig heller ingen ursäkt att hoppa över träningen. Gym har du nästan dörr i dörr med kontoret och områdets lunchrestaurang finner du på kort promenadavstånd i byggnaden bredvid. Själva kontoren finns i storlekar från 9m2 till 17m2 utrustade med kodlås, har högt till tak, ljusa ytskikt och mörkgrå mjuk ljuddämpande golvmatta. Här delar du gemensamma utrymmen såsom entrélounge, lunchrum och omklädningsrum tillsammans med övriga hyresgäster i huset. Några av de hyresgäster som idag huserar i Furuvalvet kontorshotell är; Advokatbyrån Adekvat, Konsultia, Andakon AB & Nordic Quick Systems AB. Internetanslutning finns framdraget och abonnemang tecknas via vår partner PiteEnergi. I övrigt är det bara flytta in möblemanget och komma igång med jobbet och träningen! Fri parkering på området med möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid. Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, restaurang, café, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Lokaltyp Övrig lokal
Yta 17 m²

Kabelgatan 9, Öjebyn, Hedens Industriområde

Kontorslokal i Öjebyn Trevliga kontorslokaler i markplan disponerade på stora anpassningsbara kontorsrum och eget lunchrum på totalt 154 kvadratmeter. En trappa upp finns ett bokningsbart konferensrum med plats för ca. 50 personer. Goda parkeringsmöjligheter med motorvärmarstolpar finns. Huset där lokalen finns kallas i folkmun även för Kombihuset. I den enorma byggnaden huserade tidigare kabelfabriken Sieverts Kabelverk som även hade fabriker i Hudiksvall, Falun och Sundbyberg. Oljekrisen på 70-talet innebar minskad efterfrågan och 1977 stängdes fabrikerna i Piteå och Sundbyberg. Riquma-koncernen tog över och bedrev verksamhet här fram till 1989, då PnF köpte fastigheten. De som hyr lokaler och bedriver verksamhet i Kombihuset idag är bland andra BoxModul AB, Härdteknik i Piteå AB, Lambertsson Sverige AB, Nordkrom AB, Grafix Inredning AB, Ionautics AB, Piteå Elmotorservice AB, Polardörren AB, Röda Korset, Stålpartier i Norr AB, Vaxxa AB och Tunstall AB.

Lokaltyp Kontor
Yta 154 m²