Butik, Vretgränd 16, Centrum, Uppsala

  • 168 m²

BOSTADSRÄTT! BUTIK/KONTOR OCH LAGER MED MYCKET BRA LÄGE!


Lokaltyper Butik / Kontor / Lager / Logistik
Total yta 168 m²
Adress Vretgränd 16
Område Centrum
Objektsnummer 41925077

Beskrivning

Här har du chansen att förvärva en mycket fin butikslokal/bostadsrätt med bra skyltläge på Vretgränd, ett stråk där väldigt många människor passerar varje dag! Ljus lokal med stora skyltfönster och flexibel planlösning, här finns även en källarvåning med egen utgång och möjlighet att hyra ut. Garageplats finns. Skyltfönstren har markiser. Månadsavgift 10683 kr + moms. I dessa kvarter sjuder det av liv och rörelse. Som närmsta grannar förutom resecentrum finns bl a restauranger, antikvariat, bageri, ICA, Hemköp och hotell m.m.

Omgivning

Uppsala Centrum

Kommunikationer

Granne med resecentrum

Planlösning

Med entré i gatuplan och stora skyltfönster med markis kommer du in i butiken med stora ytor, här finns även två separat rum med handfat, Duschrum med wc, handfat och tvättmaskin, detta utrymme nyttjas av personal och på butiksplan finns även en wc till kunder. En trappa ner finner du ett kontorsrum, kök samt ytterligare två rum, varav ett med utgång till källaren. Detta är två bostadsrätter en i varje plan som säljes tillsammans. Köparen har möjlighet att hyra ut hela källarplan eller delar av den då egen utgång finns. Fräscha och ljusa ytskikt med laminatgolv i gatuplan och klinker i källarplan.

Parkering

Garageplats finns även möjlighet till fler

Service

Allt som Uppsala stad kan erbjuda!

Skyltläge

Stora skyltfönster

Närliggande företag

Restauranger, frisörer, ICA, Hemköp, hotell, bageri, antikvariat med många fler!

Övrigt

Övrigt:
Plats i kallgarage kan övertagas för 250 kr + moms, möjlighet till fler garageplatser finns, separat kö hos bostadsrättsföreningen.