Industri, Västra Bravikenvägen 1A, Händelö, Norrköping

  • 10 623 m²

I expansiva Norrköping har vi nu fått i uppdrag att förmedla denna fastighet med ett strategiskt och logistiskt bra läge, belägen på Händelö.


Lokaltyper Industri / Verkstad / Kontor / Lager / Logistik
Total yta 10 623 m²
Adress Västra Bravikenvägen 1A
Område Händelö
Byggår 1972
Renoveringsår Byggnad 1 är renoverad med ytskikt in och utvändigt
Objektsnummer 41917410
Taxeringsvärde 45239000 kr
Hyresintäkt 5453000 kr/år
Driftkostnad 1252916 kr/år
Tomtarea 52 941 m²
Pris 40 000 000 kr

Beskrivning

I expansiva Norrköping har vi nu fått i uppdrag att förmedla denna fastighet med ett strategiskt och logistiskt bra läge, belägen på Händelö med bra kommunikationer till bla E4. Byggnaderna är uppförda 1972 och den totala uthyrbara arean uppgår till 10.752 kvm fördelat på industri och kontorslokaler. Stor fastighet med en friköpt tomt om hela 52.941 kvm. Stora parkerings och uppställningsytor. Ytterligare byggrätt. Fastigheten avyttras via fastighetsförsäljning. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning!

Planlösning

Byggnad i delvis 2 plan med industri och kontor. Kontor på övre plan med flertalet kontor och konferensrum. Entré plan med utställning, personalutrymmen och industri. Industri del med fullhöjd och flertalet portar. Renoveringar: Renovering utvändigt i form av målning har utförts 2016. Invändigt har renovering skett av ytskikt i kontorsutrymmen. Vakant: Inget vakant Antal hyresgäster i denna byggnad: 1 st Byggnad i delvis 2 plan med industri och kontor. Kontor på övre plan med flertalet kontor och konferensrum. Entré plan med utställning, personalutrymmen och industri. Industridel med fullhöjd och flertalet portar. Renoveringar: Äldre men välskötta kontor, personalutrymmen och industriutrymmen. Vakant: Kontors/industrilokaler Antal hyresgäster i denna byggnad: 2 st Summa totala hyresintäkter efter rabatter: 4.879.736 kr/år Summa övriga intäkter: 573.662 kr/år Summa totala intäkter: 5.453.398 kr/år. Exkl.moms och exkl. fastighetskatt. Idag finns vakanser om följande Industrilokal: 501 kvm Kontorslokaler: 1.104 kvm FASTIGHETSAVGIFT/FASTIGHETSSKATT Varje hyresgäst svarar för sin del av fastighetsavgiften/fastighetsskatten. Den totala fakturerade avgiften är: 176.040 kr. Driftkostnader: Totala driftkostnaden: 1.252.916 kr/år. Driftkostnaden innehåller fjärrvärme, v/a, fastighetsel, avfall och försäkring. Det finns material att ta del av från nuvarande ägare kring övriga förvaltningskostnader, men en köpare bör själv uppskatta sin förvaltningskostnad och kostnad för fastighetsskötsel. FÖRKLARING Summan "Summa övriga intäkter" innehåller fakturerade kostnader för fjärrvärme samt ersättning för väg underhåll.

Parkering

Stora ytor för parkering och uppställning

Skyltläge

Goda möjligheter för skyltning.

Uppvärmning

Fjärrvärme. Separata växlare för resp byggnad


Byggnader
Byggnad 1
Grund Platta på mark
Bjälklag Trä
Tak Papp
Fasad Plåt
Fönstertyp 2-glas
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Fjärrvärme. Separata växlare för resp byggnad
Avlopp/vatten Kommunalt vatten och avlopp
Bilder på fastigheten