Butik, Värdshusvägen 4, Tärnsjö

  • 408 m²

Affärsfastighet om ca 408 m ² med två stora butiksytor, kontor och gemensamt personalutrymme, beläget utmed väg 56.


Lokaltyp Butik
Total yta 408 m²
Adress Värdshusvägen 4
Objektsnummer 41904009
Tomtarea 2 m²

Beskrivning

Affärsfastighet om ca 408 m² med två stora butikslokaler, kontor och personalutrymmen. Mycket bra exponering mot väg 56, som är starkt trafikerad av tunga fordon. Dusch- och toalettrum. Hyresintäkter.

Fastigheten ligger intill en nattöppen restaurang, stora asfalterade ytor för uppställning av tunga fordon, pumpstation för bensin och diesel, tvätthall för personbilar samt rastplats.

Omgivning

Starkt trafikerad riksväg 56. Ofta tunga fordon. Rasplats i anslutning till fastigheten och till intilliggande dygnetruntöppen restaurang. Serverar husmanskost som dagens rätt och ala carte! II anslutning till fastigheten finns också en pumpstation med bensin och diesel.

Vägbeskrivning

Från Sthlm/Uppsala: Åk väg 272 från Uppsala mot Gysinge till Harbo samhälle. Tag vänster strax före samhälllet och åk mot Tärnsjö. Den här fastigheten ligger på höger sida direkt efter fyrvägskorsningen vid väg 56.
Kommer man från Stockholm via Enköping,

Övrigt

ÖVRIGT:

Det här är en fastighet med ett mycket bra affärsläge utmed riksväg 56 mellan Västerås och Gävle, eller om ni så vill, mellan Göteborg och Sundsvall.
På fastigheten finns det en byggnad tillsammans med mycket stora asfalterade parkeringsytor. På andra sidan vägen finns även en fin rastplats som nyttjas dygnet runt av många resenärer.

I butikerna idag finns två hyresgäster: Tärnsjö Garveri AB och ägarens järnhandel. Det finns ytterligare kontorsytor för uthyrning. Gemensamt personalutrymme med pentry. Dusch och toalett.


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning Byggnaden är avsedd som handelsbutik, totalt ca 408 m². Allt i ett plan med butiker, kontor, personalutrymmen och lager. Båda de stora bytiksytorna är nyttjade idag. En yta (ca 147 m²) hyrs av Tärnsjö Garveri AB för försäljning av deras produkter och den
Byggnadstyp 1-plan
Grund Platta på mark
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Tak Plåt
Fasad Plåtbeklädnad
Fönstertyp 3-glasfönster isoler
Ventilation Mekanisk till- och frånluft, luftvärmep, A/C-anl
Uppvärmning Luftvärmepumpar samt A/C-anläggning i tak
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.