Bostad, Svanbygatan 18A, Tierp

  • 335 m²
  • Enligt överenskommelse

En mycket välskött och renoverad bostads- och hyresfastighet i centrala Tierp mittemot sjukhuset. Fastigheten består av ett hyreshus med sex lägenheter varav samtliga är uthyrda..


Lokaltyp Bostad
Total yta 335 m²
Adress Svanbygatan 18A
Kommun Tierps kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41930993

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En mycket välskött och renoverad bostads- och hyresfastighet i centrala Tierp mittemot sjukhuset. Fastigheten består av ett hyreshus med sex lägenheter varav samtliga är uthyrda..

Omgivning

Tierps kommun är en grön oas i Uppsala län mellan Uppsala och Gävle. Här förenas landsbygdens lugn med närheten till storstadens puls.

Huset har ett bra läge i de centrala delarna av Tierp mitt emot sjukhuset. Här finns ett bra utbud av livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Från Tierp finns det goda kommunikationer med buss och tåg till både Uppsala-Arlanda-Stockholm samt norrut till Gävle. E4:ans påfart ligger dessutom strax utanför Tierp.


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning BYGGNADSSÄTT Stomme: Betong Fasad: Huset är ett stenhus som är tilläggsisolerat med träpanel Takbeklädnad: Tegel Fönster: 3-glas på vind och i källare. Övriga fönster är 2-glas. Byggnadens består av fyra våningar med totalt sex lägenheter. Bottenvåningen
Byggnadstyp Hyreshusbyggnad
Stomme Betong Fasad: Huset är ett stenhus som är tilläggsisolerat med träpanel Takbeklädnad: Tegel Fönster: 3-glas på vind och i källare. Övriga fönster är 2-glas. Byggnadens består av fyra våningar med totalt sex lägenheter. Bottenvåningen samt första våningen
Fasad Huset är ett stenhus som är tilläggsisolerat med träpanel Takbeklädnad: Tegel Fönster: 3-glas på vind och i källare. Övriga fönster är 2-glas. Byggnadens består av fyra våningar med totalt sex lägenheter. Bottenvåningen samt första våningen har två lägenh

Bilder på fastigheten