Kontor, Storgatan 17/Kungsgatan 22, Centrum, Skövde

  • 200 - 500 m²

Kontorslokaler centralt i Skövde. På tredjevåning finns kontorslokaler om ca 200 - 500 kvm. Möjlighet till individuell anpassning finns.


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 - 500 m²
Adress Storgatan 17/Kungsgatan 22
Område Centrum
Objektsnummer 41923533

Beskrivning

Kontorslokaler centralt i Skövde. På tredjevåning finns kontorslokaler om ca 200 - 500 kvm. Möjlighet till individuell anpassning finns.

Omgivning

Skövde - livskvalitet och trygghet med storstadens utbud Välkommen till stan med det stora utbudet och nära till allt. Skövde är en trygg och charmig stad med vacker natur och fina friluftsområden inpå knutarna. Det är också en stad i stark utveckling där du kan hitta boenden av alla slag. Kommunen har drygt 50 000 invånare. Högskolan och två regementen attraherar ständigt unga invånare, något som märks i det stora utbudet av restauranger, caféer och uteliv. Runt Högskolan etableras dessutom många nya företag, inte minst inom dataspelindustrin där Skövde tillhör de främsta i landet. Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här finns gott om butiker både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. Den kulturintresserade har tillgång till Sveriges äldsta kulturhus - en fantastisk byggnad med både teater, konsthall, konstmuseum, bibliotek och restaurang. Utbudet av kultur är rikt och varierat, du kan till exempel se direktsända operaföreställningar från Metropolitan i New York på Stadsteatern

Planlösning

Lokalen som ligger på tredje våningsplan finns möjligheter till individuell anpassning av kontorsutrymmen från ca 200 - 600 kvm. Hiss finns.


Bilder på fastigheten