Industri, Skarprättarvägen 22, Järfälla

  • 1 200 m²

Industrifastighet med attraktivt läge, centralt i Norra Kallhäll. Verkstadsytor, kontor och höga portar. Utvecklingsmöjligheter med generös byggrätt.


Lokaltyper Industri / Verkstad / Kontor / Lager / Logistik
Total yta 1 200 m²
Adress Skarprättarvägen 22
Kommun Järfälla kommun
Objektsnummer 41926184
Tomtarea 2 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

På fastigheten finns en byggnad i vinkel där ursprungliga delar är uppförda 1992, varefter tillbyggt 1997 samt 2004. Uppvärmningen sker med bergvärme, tre hål är borrade och vattenslingor är ingjutna i bottenplattan. Vid behov finns spetsvärme från oljepanna. Smörjgrop finnes på 1100 liter, besiktigad 2018. Fasaden är av plåt, isolerat tak med ett yttertak beklätt med betongpannor. Byggnaden är indelad i flera sektioner varav en del innehåller fullskaligt kontor och personalutrymme i två plan. Andra delar har utrymmen för varierade verksamheter och det finns överbyggda entresolplan med kontors- och förrådsutrymmen. Det finns flertalet höga portar och flexibla möjligheter att lägga till eller ta bort väggar.


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning Den ursprungliga delen är byggt i sex lika stora skepp om ca 115 kvm, varav en del består av kontor i två plan samt lager på det tredje.
Byggnadstyp Verkstadslokal och kontor