Bostad, Södra Kungsvägen 62, Lidingö

  • 165 m²

Kommersiell fastighet med mycket centralt läge på Lidingö. För närvarande nyttjas fastigheten som blomsterbutik med möjlighet till café- och festverksamhet. Underbart inredd med handplockade detaljeroch konstnärlig ådra. Bostadsdel för övernattning, förberett för restaurangkök, bra butiksdelar och mycket goda förvaringsutrymmen. Hela trädgården disponeras som odlings- och försäljningsyta. 5-10 parkeringsplatser på egen mark mot Södra Kungsvägen. Goda kommunikationer med buss, bil, tåg och ome...


Lokaltyper Bostad / Butik / Övrigt
Total yta 165 m²
Adress Södra Kungsvägen 62
Kommun Lidingö kommun
Objektsnummer 41913808

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kommersiell fastighet med mycket centralt läge på Lidingö.
För närvarande nyttjas fastigheten som blomsterbutik med möjlighet till café- och festverksamhet. Underbart inredd med handplockade detaljer och konstnärlig ådra. Bostadsdel för övernattning, förberett för restaurangkök, bra butiksdelar och mycket goda förvaringsutrymmen.

Hela trädgården disponeras som odlings- och försäljningsyta. 5-10 parkeringsplatser på egen mark mot Södra Kungsvägen.

Goda kommunikationer med buss, bil, tåg och omedelbar närhet till Lidingö Centrum. Fint skyltläge då nästintill hela södra Lidingö använder Södra Kungsvägen som genomfartsled. Verksamheten kan även överlåtas vid önskemål.
Vänligen kontakta fastighetsmäklaren för visning!
Alexander Nelson
Mobil. 0708-40 00 26
alexander@magnussonmakleri.se