Övrigt, Sånehusvägen 30 - 44* 8 tomter, Örkelljunga

  • 12 049 m²

Tillfälle att köpa 8 styckade tomter till ett pris under taxeringsvärdet. Optimalt läge med lugn och ro men även för aktivitet såsom skidåkning, fiske, bad och golf!


Lokaltyp Övrigt
Total yta 12 049 m²
Adress Sånehusvägen 30 - 44* 8 tomter
Kommun Örkelljunga kommun
Objektsnummer 41928092
Tomtarea 12 m²

Beskrivning

Tillfälle att köpa 8 styckade tomter till ett pris under taxeringsvärdet. Optimalt läge med lugn och ro men även för aktivitet såsom skidåkning, fiske, bad och golf!

Övrigt

ÖVRIGT:

Beläget med skogen in på knuten i gröna Sonnarps fritidsområde. Endast ca 700 m från Vemmentorpasjön. Vill man hellre bada vid kusten är det endast ca 45 med bil till Mellbystrand och den vackra kuststräckan mot Båstad.

Ett optimalt läge med lugn och ro men även för dig som söker aktivitet. Finns aktiviteter året runt, under vinterhalvåret har man närma till skidanläggningen Vallåsen, endast ca 30 min med bil. Under de varmare månaderna finns jakt, fiske och golf för att nämna några aktiviteter.

ÄRADE SPEKULANT
Begär komplett objektsbeskrivning av detta markområde via fastighetsmäklaren om ni ser detta kommersiella objekt på internet då ej komplett information finns där.

Fastigheten säljes som kommersiell fastighet i befintligt och förevisat skick med friskrivningsklausul. Självklart har köparen rätt att besiktga fastigheten
före ett köp med besiktningsman eller annan byggnadssakunnig förtroendeman eller själv.

Betr redovisade tomtkartor och ritningar kan vi inte garantera för att dessa är skalenliga eller överensstämmer helt med verkligheten gäller även underlag som fristående konsulter levererat till oss jämte i vissa fall ritningar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på fastigheten