Butik, Plenninge 10, Plenninge, Uppsala

  • 989 m²

Lokalfastighet med flera byggnader lämpliga för handel, kontor, lager och verkstäder.


Lokaltyper Butik / Industri / Verkstad / Kontor
Total yta 989 m²
Adress Plenninge 10
Område Plenninge
Objektsnummer 41908253
Taxeringsvärde 2950000 kr
Driftkostnad 75520 kr/år
Pris 16 000 000 kr

Beskrivning

Lokalfastighet med flera byggnader lämpliga för handel, kontor, lager och verkstäder. Det finns ett bostadshus på fastigheten som även kan användas som kontor. Runt byggnaden finns hårdgjorda ytor för parkering och uppställning. Alla ytor kommer vid en försäljning finnas tillgängliga för den nya ägaren.

Omgivning

Plenninge ligger ca 5 km från Uppsala centrum bara några minuter från E4:ans södra påfart och hela området Boländerna som erbjuder mycket god tillgång till bra service med flera stora varuhus, butiker och restauranger.


Byggnader
Butiks- och lagerbyggnad
Beskrivning Grund: platta på mark. Stomme: trä. Fasad: plåt. Tak: plåt. Byggnaden var från början en lada som är ombyggd med nya fasad. Denna Butiks- och lagerbyggnad om 431 kvm inrymmer butik, lager och kontorslokaler. Lagerytan är ca 160 kvm är en öppen yta med var
Byggnadstyp Hyreshuslokal
Lager-magasin
Beskrivning En äldre magasinsbyggnad i två plan med timmerstomme på stenfot och plåttak. Byggnaden inrymmer ytor för lager med trägolv på bottenvåningen samt fd spannmålsbotten på övervåningen. Det finns en skärmtak på södra långsidan för t.ex. vagnuppställning.
Byggnadstyp Lager
Snickeri-verkstad och kontor
Beskrivning Grund: gjuten platta, Stomme: timmerstomme, Tak: plåt. En öppen produktions-/lageryta och inreda kontor om totalt ca 150 kvm.
Byggnadstyp Industri
Kallager (lilla ladan)
Beskrivning Enklare kallagerbyggnad med grusat golv.
Byggnadstyp Lager
Lager/verkstad/garage
Beskrivning Delvis gjutet golv , delvis trägolv. Tak av plåt samt timmerstomme och locklistpanel. Byggnaden inrymmer idag en en snickarbod.
Byggnadstyp Lager
Karta
Visa på kartan: Kommunikation (9399 m)