Industri, Orrspelsvägen 56, Veberöd, Veberöd

  • 750 m²

Välskött och modern industrifastighet i Veberöd på bra läge utmed riksväg 11. Totalt 750 kvm fördelat på 500 kvm produktionsyta och 150 kvm kontor och.


Lokaltyper Industri / Verkstad / Kontor / Lager / Logistik
Total yta 750 m²
Adress Orrspelsvägen 56
Område Veberöd
Byggår 2001
Objektsnummer 41913609
Taxeringsvärde 2415000 kr
Hyresintäkt 540000 kr/år
Driftkostnad 153825 kr/år
Pris 6 000 000 kr

Beskrivning

I Veberöds industriområde på Orrspelsvägen 56 utmed riksväg 11 finns denna välskötta och moderna industrifastighet från år 2001 om ca 750 kvm. På fastigheten finns en byggnad med kontorsyta om ca 50 kvm, personalutrymmen om ca 50 kvm, entresol om ca 50 kvm samt en produktionsavdelning på ca 600 kvm. Produktionsavdelningen har stora fönster mot både norr och söder vilket ger bra ljusinsläpp samt att det in till lokalen i söder finns en lastplats med vikport (BxH 4,2x3,7 m). På fastigheten finns det gått om parkeringsplatser som kan brukas av både anställda och kunder. Fastigheten ligger utmärkt mot riksväg 11 vilket ger goda möjligheter för skyltning.

Omgivning

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och är belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. Orten har täta bussförbindelser med Lund, Sjöbo och Malmö samt att riksväg 11 passerar norr om tätorten. Veberöd har ca 4000 invånare och har god allmän service med två dagligvaruaffärer, ett flertal restauranger, bensinstationer samt ett friluftsbad som är öppet under sommarsäsongen.

Kommunikationer

Kollektiv transport med Skånetrafiken med täta avgångar till både Lund, Sjöbo och Malmö.

Planlösning

Entrén är gjord 2016 med en luftsluss som leder in i kontorslandskapet med klinkerbelagt golv och glaspartier som delar av delar av rummet i kontoret. Här finns arbetsplats för ca 6 personer. I denna del av byggnaden finns även utrymme för ombytte med dusch och wc samt matplats/kök. På andra plan har det inretts ytterligare en kontorsyta som vätter ut mot produktionsgolvet. Resterande del av byggnaden är anpassade för lättare industri eller lager. Dagens verksamhet producerar och monterat stål- och aluminiumpartier.

Uppvärmning

Takmonterad luftvärme aggregat i produktionen. Luft/luft sam


Byggnader
Byggnad 1
Stomme Stål
Tak Plåt, Sandwhich PUR-panel med
Fasad Plåt, Sandwhich PUR-panel med
Fönstertyp Tvåglas från 2016, några fönst
Ventilation Mekanisk ventilation i kontoret och i övriga personalutrymme
Uppvärmning Takmonterad luftvärme aggregat i produktionen. Luft/luft sam
Avlopp/vatten Kommunalt vatten & avlopp
Bilder på fastigheten