Bostad, Nedre Långgatan 21, Grebbestad

  • 891 m²
  • Enligt överenskommelse

På Nedre Långgatan 21 i Grebbestad förmedlas nu denna välskötta hyreshusenhet beståendes av två lokaler med tillhörande källarförråd samt totalt fyra lägenheter. Alla enheter är i dagsläget uthyrda och genererar en god intäkt. Fastigheten ligger på en 967 m2 stor tomt och den totala ytan i huset noterar 891 m2. Entréplan består av en restauranglokal med ca. 150 st sittplatser (inkl. uteservering), fullt utrustat kök och uteservering samt en butikslokal. Både restaurangdelen samt butikslokalen h...


Lokaltyper Bostad / Butik / Kontor
Total yta 891 m²
Adress Nedre Långgatan 21
Kommun Tanums kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41926573
Tomtarea 967 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

På Nedre Långgatan 21 i Grebbestad förmedlas nu denna välskötta hyreshusenhet beståendes av två lokaler med tillhörande källarförråd samt totalt fyra lägenheter. Alla enheter är i dagsläget uthyrda och genererar en god intäkt.

Fastigheten ligger på en 967 m2 stor tomt och den totala ytan i huset noterar 891 m2.
Entréplan består av en restauranglokal med ca. 150 st sittplatser (inkl. uteservering), fullt utrustat kök och uteservering samt en butikslokal. Både restaurangdelen samt butikslokalen har tillgång till goda utrymmen i källarplan och restauranglokalen har även diverse personalutrymmen en trappa upp.
Källarvåningen består av diverse förrådsutrymmen till de båda lokalerna, exempelvis två rymliga kylrum. Här finns även ett bankvalv från den tid då den lokalen fungerade som bank.
En trappa upp hittar vi tre lägenheter samt diverse kontor och personalutrymmen som ansluter till restaurangdelen. Två av lägenheterna vetter ut mot havet och får båda via själva lägenheterna men framförallt balkongerna av väldigt trevlig havsutsikt. Den tredje lägenheten vetter mot gatan och har även den balkong.
På vindsplan hittar vi en stor lägenhet samt diverse vindsförråd. Även denna lägenhet får såklart en strålande utsikt mot hamnen och solnedgången.

På fastighetens baksida finns en stor parkeringsplats (12 platser) som idag förser hyresgästerna med parkeringsmöjligheter.
Huset ligger på shoppinggatan i samhället och ger lokalerna i gatuplan ett mycket bra försäljningsläge och lägenheterna är tack vare sitt skick, läge och möjlighet till parkeringsplats väldigt eftertraktade!
Restaurangverksamheten kan även den försäljas i tillägg till själva fastigheten.

Tanums kommun arbetar med en ny detaljplan över Grebbestad centrum. I den markeras området där man i dagsläget parkerar bilar som "Förtätning- Byggrätt i två-tre våningar för verksamheter och bostäder?"
Det kan alltså i framtiden eventuellt vara möjligt att uppföra en ytterligare byggnad på fastigheten.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Omgivning

Grebbestad är kommunens största tätort och erbjuder en naturlig samlingspunkt under hela året. Den fina bryggpromenaden, i anslutning till den myllrande gästhamnen, skapar liv och rörelse och ger Grebbestad en unik prägel. Här erbjuds shopping, restauranger, uteserveringar. I Grebbestad ligger konferens- och boendeanläggningen TanumStrand. Här finns också Sveriges minsta krog på m/s Donalda och möjlighet att boka ditt eget kalas i en egen sjöbod för en kväll. Och här fann även Evert Taube mycket av sin inspiration till sina dikter och sånger. Grebbestad är fortfarande ett levande fiskeläge. Vid fiskmottagningen i hamnen lämnar trålarna från Grebbestad och omgivande fiskelägen sina fångster: mest kräftor och räkor.


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning Hyreshusbyggnad med två butikslokaler samt fyra lägenheter i totalt fyra våningsplan. Uppvärmning, kylning och ventilation Direktverkande el med separata abonnemang. Kylrum i källaren samt mekanisk till-och frånluft i restaurang. Vatten och avloppstyp Kom
Byggnadstyp Hyreshusbyggnad