Bostad, Kvarngatan 40A, Kävlinge

  • 740 m²

Välskött bostadsfastighet bra beläget nära centrum och tågstationen.


Lokaltyp Bostad
Total yta 740 m²
Adress Kvarngatan 40A
Kommun Kävlinge kommun
Objektsnummer 41924309
Tomtarea 1 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välskött bostadsfastighet bra beläget nära centrum och tågstationen.

FASTIGHETSBESKRIVNING

Gediget hyreshus i tegel byggt 1938 och uppfört i tre plan med vind och källare. Bra beläget nära affärer, centrum och kommunikationer. Huset har två trappuppgångar innehållande 12 st 2 rums lägenheter. Vinden har tidigare inrymt vindsförråd men är nu tom. Källare under hela huset med tvätstuga, pannrum och lägenhetsförråd.
Gjuten källare och stomme av tegel. Fasad av tegel och nya isolerglasfönster insatta 2015. Yttertak av tegel. Värmepumpar installerade 2016 och stöd av oljepanna.
På fastigheten finns också en garagebyggnad med tre stycken garage. Trevlig innergård med gräsmatta och uteplats.
 

PLANLÖSNING

Två vackra trappuppgångar med två 2- rumslägenheter på varje plan. Alla lägenheter är genomgående och balkonger mot gården för lägenhetrna på plan två och tre. Vinder är oinredd och tomställd. Alla kök är insatta 1996 med vit inredning och utrustade med spis, kyl/frys och fläkt. Wc/dusch med våtrumsmatta. Lägenheterna har trägolv i kök, vardagsrum och sovrum.

OMGIVNING/NATUR

Fastigheten ligger mycket centralt i Kävlinge i ett område med i huvudsak flerbostadshus, både bostads- och hyresrätter.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten är lätt att nå med bil och cykel. Från Kävlingestation som ligger ca 500 m bort går Pågatågtåg mellan Helsingborg, Lund, Malmö och Trelleborg samt buss till Lund, Barsebäckshamn och Lilla Harrie.

INSTRUKTION OM FÖRSÄLJNING

FÖRUTSÄTTNINGAR
Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.
Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastigheternas skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.
Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.
Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.
FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN
Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheterna. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.
Försäljningen kommer att genomföras som en bolagsaffär i vilket aktierna i de bolag som äger fastigheterna överlåtes. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.
10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.
Fastigheterna och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.


Byggnader
Byggnad 1
Grund Källare
Stomme Betong/tegel
Fasad Tegel
Fönstertyp 3-glas
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Värmepump och oljapanna vid behov
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt VA
Karta