Industri, Kompanigatan 18, Vellinge

Cronholm & Partners KB

Flexibel industrifastighet med ytor anpassade till och godkända för livsmedelsproduktion. 3 237 kvm är lediga för ny brukare. Dessa ytor är möjliga att anpassa till annan använding då befintliga ytorär av öppen karaktär med god industritakhöjd. Resterande ytor på 1 393 kvm är uthyrda till tre livsmedelsföretag med lager, kyllager och kontor. Fastigheten ligger i ett område med både industri, handel och bostäder som närmsta grannar. Den nya infarten från E6:an kommer att inom ca ett år gå förbi...

Fakta om fastigheten
Fastighetstyper Industri/Verkstad
Total yta 4 965 m²
Adress Kompanigatan 18
Tomtarea 8 962 m²
Pris 15 000 000 kr
Objektsnr 41908024
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Flexibel industrifastighet med ytor anpassade till och godkända för livsmedelsproduktion. 3 237 kvm är lediga för ny brukare. Dessa ytor är möjliga att anpassa till annan använding då befintliga ytor är av öppen karaktär med god industritakhöjd. Resterande ytor på 1 393 kvm är uthyrda till tre livsmedelsföretag med lager, kyllager och kontor. Fastigheten ligger i ett område med både industri, handel och bostäder som närmsta grannar. Den nya infarten från E6:an kommer att inom ca ett år gå förbi fastigheten vilket då ger den ett utmärkt exponeringsläge.

Planlösning

Industrifastighet väl belägen i Vellinge industriområde intill den kommande infarten i Vellinge. Fastigheten innehåller produktions- och lagerlokaler godkänt för för livsmedel. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 4 630 kvm, varav 1 393 kvm är uthyrt till livsmedelsbolag. De lediga ytorna är flexibla och möjliga att anpassa till annan verksamhet.

Hammargatan 2, Perstorpsgatan, Vellinge

Industrifastighet centralt belägen i industribyn i Vellinge....

Visad