Övrigt, Katrinavägen 21a, Klövsjö, Klövsjö

Mäklarhuset i Vemdalen AB Restaurang (32 m) Shopping (230 m) Grönområde (750 m) Kommunikation (1851 m) Bränslestation (2682 m)

Välskött fjällhotell med 14 lägenheter och 2 dubbelrum i hjärtat av Katrina skidanläggning i Klövsjö. Anläggningen rymmer, förutom boende, stor restaurang med bar, rustik pub med permanent scen och enrelaxavdelning. Stora delar av faciliteterna är renoverade och i mycket gott skick. Läget precis bredvid lift och skidbackar kan inte bli mer centralt och i närheten finns även tillgång till längdspår, fiske och skoterled. 10 st byggklara tomter med samfällt vatten och kommunalt avlopp vid tomtgrän...

Fakta om fastigheten
Fastighetstyp Övrigt
Total yta 71 300 m²
Adress Katrinavägen 21a
Område Klövsjö
Byggår 1977
Taxeringsvärde 8335000 kr
Tomtarea 71 311 m²
Objektsnr 41890575
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välskött fjällhotell med 14 lägenheter och 2 dubbelrum i hjärtat av Katrina skidanläggning i Klövsjö. Anläggningen rymmer, förutom boende, stor restaurang med bar, rustik pub med permanent scen och en relaxavdelning. Stora delar av faciliteterna är renoverade och i mycket gott skick. Läget precis bredvid lift och skidbackar kan inte bli mer centralt och i närheten finns även tillgång till längdspår, fiske och skoterled. 10 st byggklara tomter med samfällt vatten och kommunalt avlopp vid tomtgräns.

Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning Äldsta byggnaden som rymmer reception, restaurang med kök och bar, samt pub i bottenplan.
Byggnadstyp Hyreshuslokal
Byggnad 2
Byggnadstyp Hyreshuslokal