Industri, Kabelvägen 20C, Umeå

  • 168 m²

Vid Norra-Västra länken säljs nu ett industrihus på 168 m2. Stor takskjutsport som är eldriven, entrédörr på sidan av porten. Bv har 5 meter i takhöjd och är 12 meter långt* 7,18 meter brett. Uppvärmning via vattenburen golvvärme. Rejäl spiraltrappa som leder upp till Öv. På övervåningen är det samma mått som Bv och den inrymmer ett stort rum med 3 meter i takhöjd, pentry och ett badrum med wc och dusch. Sep Ingång/ utgång på öv. Alla ytor utomhus är asfalterade. Inflyttning kan ske enligt ök....


Lokaltyper Industri / Verkstad
Total yta 168 m²
Adress Kabelvägen 20C
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41907539
Tomtarea 118 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Vid Norra-Västra länken säljs nu ett industrihus på 168 m2. Stor takskjutsport som är eldriven, entrédörr på sidan av porten. Bv har 5 meter i takhöjd och är 12 meter långt* 7,18 meter brett. Uppvärmning via vattenburen golvvärme. Rejäl spiraltrappa som leder upp till Öv. På övervåningen är det samma mått som Bv och den inrymmer ett stort rum med 3 meter i takhöjd, pentry och ett badrum med wc och dusch. Sep Ingång/ utgång på öv. Alla ytor utomhus är asfalterade.


Inflyttning kan ske enligt ök.

Omgivning

Västerslätt är ett område som byggdes under senare delen av 50-talet, och ligger endast någon km från centrum. Området består av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

Kommunikationer

Bra kommunikationer, gångavstånd till stan

Parkering

Bra med parkeringsmöjligheter

Service

Ica, Handelsbanken samt café och restauranger.