Bostad, Gränsliden 2, Båstad, Båstad

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling AB Shopping (102 m) Restaurang (206 m) Kommunikation (310 m) Friskvård (327 m) Bränslestation (358 m) Bilservice (377 m)

Villa alternativt uthyrningsobjekt!

Fakta om fastigheten
Fastighetstyp Bostad
Total yta 145 m²
Adress Gränsliden 2
Område Båstad
Tomtarea 1 321 m²
Pris 3 995 000 kr
Objektsnr 41894792
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Villa i 1½ plan som idag innehåller två lägenheter samt ett fristående gårdshus med ytterligare en bostad. Huset totalrenoverades 2012/2013 och är i mycket gott skick. Hyresintäkter 168 000kr/år Driftskostnad 44 224 kr/år.

Omgivning

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Förslöv, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande med sandstränder och dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen.

Kommunikationer

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Service

I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café och restaurang.

Stationsterrassen 15, Båstad

Liten hyresfastighet i Båstad!

Visad

Örebäcksvägen 3 & Köpmansgatan, Båstad

Exploateringsbara tomter på Malen i centrala Båstad!

Visad

Åhusvägen 41, Båstad

Dubbeltomt med utvecklingsmöjligheter!

Visad