Bostad, Gävlevägen 22, Skutskär, Skutskär

  • 1 900 m²

Välskött fastighet med stor potential och bra läge i Skutskär! Fastigheten har tidigare används som vårdboende och erbjuder idag 8 st lägenheter i gott skick, ett våningsplan med 7 rum och delat kök samt ett våningsplan med kontor och sammanträdesrum samt personalkök. Stora biytor i källaren (ca 600 kvm) med skolkök, två tvättstugor, gym och förråd. Fastigheten har genomgått stora och påkostade renoveringar de senaste åren med bl.a nytt tak, ny el och nytt ventilationssystem. Godkänd OVK och bra...


Lokaltyper Bostad / Butik / Kontor
Total yta 1 900 m²
Adress Gävlevägen 22
Område Skutskär
Byggår 1952
Objektsnummer 41911433
Tomtarea 3 817 m²
Pris 8 000 000 kr

Beskrivning

Välskött fastighet med stor potential och bra läge i Skutskär! Fastigheten har tidigare används som vårdboende och erbjuder idag 8 st lägenheter i gott skick, ett våningsplan med 7 rum och delat kök samt ett våningsplan med kontor och sammanträdesrum samt personalkök. Stora biytor i källaren (ca 600 kvm) med skolkök, två tvättstugor, gym och förråd. Fastigheten har genomgått stora och påkostade renoveringar de senaste åren med bl.a nytt tak, ny el och nytt ventilationssystem. Godkänd OVK och brandskyddskontroll finns samt nytt sprinklersystem, smidig uppvärmning via fjärrvärme och stort garage med nytt tak och tre nya garageportar. Goda möjligheter att bygga om och utöka antalet lägenheter. Kontakta mäklaren för mer information!

Planlösning

Längan: Längans entréplan består av kontorsavdelning på ca 300 kvm med delat kök och 2 st toaletter. Övervåningen består av Gruppboende med 7 stora sovrum, gemensamt kök samt 2 toaletter med duschmöjligheter. Källaren erbjuder ett stort och välutrustat skolkök, tvättstuga samt pann och fläktrum och övriga förrådsrum. Vinkeln består av två våningar med fyra lägenheter per våning. Snarlik planlösning och rumsfördelning på de båda våningarna och lägenheterna är i gott skick men i behov av att ses över inför uthyrning. Lägenhetsfördelning entréplan: 1: Stor lägenhet med upp till 4 sovrum, väldigt stort kök, två toaletter samt badrum med dusch. 2: Stor trea med kök och badrum. 3: Mindre etta med kokvrå och badrum med dusch. 4: Stor etta med sovalkov och riktigt kök samt badrum med dusch. Lägenhetsfördelning våning två: 1: Stor lägenhet med upp till 5 sovrum, kök, två toaletter samt badrum med dusch. 2: Stor trea med kök och badrum. 3: Mindre etta med kokvrå och badrum med dusch. 4: Stor etta med sovalkov och riktigt kök samt badrum med dusch. De flesta badrum är helkaklade och i gott skick, finns även nyare badrum med plastmattor men något av badrummen är i sämre skick. Kök och vitvaror bör funktion ses över.

Parkering

Garage med tre nya garageportar och nytt tak.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge invid den vältrafikerade Gävlevägen.

Uppvärmning

Fjärrvärme


Byggnader
Byggnad 1
Grund Betong
Stomme Betong
Bjälklag Betong
Tak Plåt
Fasad TEgel
Fönstertyp 2-Glas
Ventilation FTX med återvinning
Uppvärmning Fjärrvärme
Avlopp/vatten Kommunalt