Butik, Fenix väg 26, Värmdö Köpcentrum, Värmdö

Swedbank Kommersiella Fastigheter Stockholm Shopping (9 m) Grönområde (44 m) Bilservice (48 m) Friskvård (99 m) Restaurang (99 m) Kemtvätt (141 m) Uttagsautomat (154 m)

Mycket bra läge i expansivt område med möjlig utvecklingspotential. Solid byggnad i ett till två våningsplan med flexibel konstruktion som ger möjlighet till varierande hyresgästanpassningar med egnaportar och avgränsade ytor. Total ca. 9 400 m2 lokalarea samt ca. 1 200 m2 kallager/tält. Hela fastigheten kan bli ledig för köparen. Fastigheten ligger strategiskt i Värmdö köpcentrum i Mölnvik. Området är attraktivt och under tillväxt med ökande befolkning och nybyggnation av såväl bostäder som ko...

Fakta om fastigheten
Fastighetstyper Butik/Kontor/Lager/Logistik
Total yta 10 620 m²
Adress Fenix väg 26
Område Värmdö Köpcentrum
Taxeringsvärde 91598000 kr
Tomtarea 13 634 m²
Objektsnr 41913852
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Mycket bra läge i expansivt område med möjlig utvecklingspotential. Solid byggnad i ett till två våningsplan med flexibel konstruktion som ger möjlighet till varierande hyresgästanpassningar med egna portar och avgränsade ytor. Total ca. 9 400 m2 lokalarea samt ca. 1 200 m2 kallager/tält. Hela fastigheten kan bli ledig för köparen. Fastigheten ligger strategiskt i Värmdö köpcentrum i Mölnvik. Området är attraktivt och under tillväxt med ökande befolkning och nybyggnation av såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Vid Värmdö köpcentrum finns flertalet butiker med bl.a ICA Maxi, Mc Donald´s och Systembolaget. Såväl vanliga bussar som motorvägsbussar finns tillgängliga och utgår från Slussen. På tomten finns en större butiks och lagerbyggnad uppförd 1998 och tillbyggd 2010-2011. Byggnaden håller genomgående ett normalt skick och standard för nybyggnadsåret. På fastigheten finns även två kallager/tält. Huvudbyggnaden har en stålstomme och är uppförd på en betongplatta, på mark. Yttertaket är klätt med papp och fasaderna är av plåt. Uppvärmning sker med fjärrvärme i den äldre delen och med en luftvärmepump i den nyare delen. Mekanisk till- och frånluft finns i hela byggnaden. Byggnaden är indelad i tre sektioner; en kontorsdel i två plan med kontor, personalutrymmen och omklädningsrum samt en butiksdel och en lagerdel. Butiksdelen omfattar i stort sett hela nedre planet, medan lagerdelen är belägen på plan två, ovanpå butiken. Den del av lagret där varorna tas in i butiken är emellertid belägen i markplan. I anslutning till inlastningen finns även en mindre del höglager, i markplan. De varor som ska lyftas upp till lagret på övre plan tas in via en högport i markplan, körs sedan in ca. 20 meter i byggnaden och lyfts sedan upp med truck till plan två. Det övre lagret i den nya delen har en god bärighet med gjutet golv. Lagerdelen i den äldre delen av bygganden har ett spångolv av sämre bärighet. Vidare finns på fastigheten en asfalterad kundparkering. Fastigheten är instängslad och larmad.