Industri, Falköpingsvägen 36, Mullsjö, Mullsjö

  • 8 972 m²

Mycket fin industrifastighet med ytor om totalt 8972 kvm inrymmande 7 industrisektioner som kan separearas allternativt användas som större enheter!


Lokaltyper Industri / Verkstad / Kontor / Lager / Logistik
Total yta 8 972 m²
Adress Falköpingsvägen 36
Område Mullsjö
Objektsnummer 41919599
Tomtarea 14 383 m²
Pris 17 000 000 kr

Beskrivning

Mycket fin industrifastighet med ytor om totalt 8972 kvm inrymmande 7 industrisektioner som kan separeras alternativt användas som större enheter beroende på verksamhet. Planlösningen ger goda möjligheter att hyra ut delar genom separata ingångar/portsystem. Nuvarande ägare har varit verksam i lokalerna sedan 1983 och har utökat ytorna genom tillbyggnation under de verksamma åren men har nu vuxit ur dessa. Industri/produktionslokalerna håller en hög standard med rejäla takhöjder, hiss mellan våningsplanen, separata portsystem, möjlighet till travers mm. Stora ytor för både personalparkering och uppställningsplatser för lastbilar. Mullsjö kommun är en tätort och centralort i Jönköpings län. Orten ligger ca 26 km från Jönköpings centrumkärna. Mulljö kommun ligger under en stark utveckling och är en innovativ enskild kommun på samma gång som denna växer sej starkare samman med Jönköping. Den pågående förbättringen/ombyggnationen av vägen mellan orterna ger en snabbare och smidigare anslutningssträcka och ökar attraktionen för många Jönköpingsbor att bosätta sej i Mullsjö även om de tjänstgör i Jönköping. Informationen i prospektet handlar i huvudsak om fabriken/huvudbyggnaden.

Omgivning

Mullsjö kommun är en tätort och centralort i Jönköpings län. Orten ligger ca 26 km från Jönköping. Mulljö kommun ligger under en stark utveckling och är en inovativ enskild kommun på samma gång som denna växer sej starkare samman med Jönköping.

Kommunikationer

Mullsjö erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. Vättertåget som går mellan Nässjö och Falköping tar dig till Jönköping på ca 26 minuter. Den pågående förbättringen/ombyggnationen av vägen mellan orterna ger en snabbare och smidigare anslutningssträcka och ökar attraktionen för många Jönköpingsbor att bosätta sej i Mullsjö även om de tjänstgör i Jönköping.

Service

Service; Mullsjö erbjuder bl.a.; Flera livsmedelsbutiker, bank, café, restauranger, butiker, systembolag, skönhetsvård och bibliotek.

Övrigt

Övrigt:
Huvudbyggnaden ligger på Falköpingsvägen 36 och den mindre byggnaden bredvid ligger på Falköpingsvägen 34. De har dock samma fastighetsbestämning. Huvudbyggnaden används av fastighetsägaren och kommer således vara utrymd utan hyresgäst vid köparens övertagande. Sidobyggnaden är uthyrd till viss del. Hyresgästerna kan sägas upp med tre månaders uppsägning. Total hyresinkomst; 101 868 ex moms per år. byggnaden har inte genomgått några större renoveringar under de senaste åren och kräver ett visst framtida underhåll.


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning Entrésidan har totalt ca 30 parkeringsplatser placerade framför huvudbyggnaden och sidobyggnaden. En trappa rar Er upp till receptionen. Hela långsidan här utgör i båda våningsplanen personal, hygien och kontorsutrymmen med en total yta om ca 1000kvm. Ent
Byggnadstyp 2 plan
Grund Betongplatta 4,5 ton i bärighe
Stomme Betong
Bjälklag Betong/trä
Tak Plåt
Fasad Puts/plåt och träpanel
Fönstertyp 2-glas / 3-glas
Ventilation Mekanisk Till/från-luft
Uppvärmning Bergvärme , 18 borrhåll, 4 pannor
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt, kommunalt.