Industri, Fågelsångsvägen 6, Bällsta, Vallentuna

Nordblick Produktion AB Shopping (83 m) Kommunikation (208 m) Bilservice (208 m) Restaurang (282 m)

Nu säljs 39 nyproducerade bostadsrättslokaler i Brf Bällsta Industripark! Möjlighet finns att köpa lokal och uppställningsplats. Inflytt december -17.

Fakta om fastigheten
Fastighetstyper Industri/Verkstad/Kontor/Lager/Logistik
Total yta 150 m²
Adress Fågelsångsvägen 6
Område Bällsta
Byggår 2017
Objektsnr 41888286
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I populära Fågelsångens industriområde i Vallentuna säljs nu 39 nyproducerade bostadsrättslokaler i Brf Bällsta Industripark! Lokalerna är ca 80-150 kvm och har utezoner om ca 33- 140 kvm. Till 3 av lokalerna finns även möjlighet att köpa till uppställningsyta om ca 530-1000 kvm. Två av dessa har byggrätt för friggebod/attefallshus. Lokalerna är flexibla och går att anpassa och slås ihop för att få större ytor. Varje enhet kan enkelt expanderas med omkringliggande lokaler. Man kan få en dubbelt så bred lokal eller en genomfartslokal där man kan köra rakt igenom med en lastbil. Öppen fiber finns framdragen till samtliga lokaler. Föreningen har en gemensam undercentral. Perfekt för olika typer av verksamheter såsom verkstad, lager, industri m.fl. Tillträde beräknas till december 2017. Företagslokaler du äger istället för hyr, där det finns grannar du kan göra affärer och vinna synergier med. Stabil förening med låg avgift och tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för ditt företag!

Kommunikationer

Buss 664 och 608 har hållplatser i den absoluta närheten med ändhållplaser i Vallentuna stadion samt Humlegården i Stockholm.

Parkering

Förutom en egen yta för parkering per lokal så finns det ett antal besöksparkeringar och ytterligare extra parkeringar som föreningen hyr ut efter medlemmarnas behov.

Service

Inom kort avstånd når man Arninge handelsplats som erbjuder ett mycket bra serviceutbud med bl.a. COOP Forum, Willys, Systembolaget, Rusta, El-Giganten m.fl. Centrala Stockholm når man på ca 30 minuter med bil.

Skyltläge

Industrilokalerna ligger strategiskt placerade på en välexponerad hörntomt med skyltläge i korsningen Arningevägen och Bällstabergsvägen.

Närliggande företag

Brf Bällsta Park är utmärkt beläget vid väg 264 som knyter ihop Arninge, Täby och Vallentuna, med access till E18 samt till Norrortsleden, som leder till E4. Härifrån är det ca 10 minuter till Arninge Centrum samt ca 5 minuter till Vallentuna Centrum.

Byggnader
Byggnad 1

Fågelsångsvägen 1, Vallentuna

Är du egenföretagare och kan du tänka dig att hyra ut mot go...

Visad

Fågelsångsvägen 24, Fågelsångens Företagspark

Nära Stockholm och Arlanda finns den här påkostade industri ...

Visad